17 / 05 / 2024

Fonksiyon Mimarlık Gökhan Çaydamlı

Fonksiyon Mimarlık Gökhan Çaydamlı

Y. Mimar Gökhan Çaydamlı, Mimar İsmail İleri ile Fonksiyon Mimarlık firmasının kurucu ortağıdır. Gökhan Çaydamlı GMW, Johnson Fain ve Cannon Design gibi projelerde yer aldı. Peki Gökhan Çaydamlı kimdir? İşte biyografisi...

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

Bvg Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvg Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bülent Sandık, Gökhan Tuz ve Volkan Çelik ortaklığında kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Akkuş ve Onur Çaça tarafından kuruldu. 

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO, Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işlerini HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptıracak...

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Halil tarafından kuruldu. 

Msi Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msi Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Semiz, İsmail Baltacıoğlu ve Salih Tataroğlu ortaklığında kuruldu.

Remuda İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remuda İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Hacıismailoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu.

Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri 2 Ekim'de başlıyor!

Yapı dünyasının 49 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan ''Dünya Mimarlık Günü'' kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

Çeliksoy Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliksoy Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Turgay Çelik imzasıyla kuruldu.

Kaizen Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaizen Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Yılmaz imzasıyla kuruldu.

Fonksiyon Mimarlık Gökhan Çaydamlı Haberi

Fonksiyon Mimarlık Gökhan Çaydamlı

Gökhan Çaydamlı kimdir?


Gökhan Çaydamlı 1970 yılında İstanbul'da doğdu. 1992 yılında Trakya Ünv. Mimarlık fakültesinden mezun oldu. 2001-2003 yılları arasında Amerika'da SCI-ARC.'da Yüksek Lisans eğitimi gördü. 


Gökhan Çaydamlı, 1991-2010 yılları arasında yurtiçi, yurtdışı mimari proje firmalarında (GMW, JOHNSON FAIN, CANNON DESIGN vb.) proje ve uygulama çalışmalarında bulundu. 2012 yılından bu yana kurucusu olduğu Fonksiyon Mimarlık'ta çalışmalarına devam etmektedir.



Gökhan Çaydamlı ve Fonksiyon Mimarlık!


2001 yılında "Fonksiyon Mimarlık & Tasarım" ismiyle istanbul'da kuruldu,


2003 yılından itibaren "Fonksiyon Mimarlık İnş.Dek.Mob. ve Dış.Ltd.Şti." adı altında proje çalışmalarına devam etmektedir.



Gökhan Çaydamlı ve Fonksiyon Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Teşvikiye Mah. Prf. Dr. Müfife Küley Sok. No:18/5 Nişantaşı - İSTANBUL

Tel: +90 (212) 231 32 75

Fax: +90 (212) 231 36 43

Web: