10 / 05 / 2024

Fonksiyon Mimarlık İsmail İleri kimdir

Fonksiyon Mimarlık İsmail İleri kimdir

Mimar İsmail İleri, 2001 yılında Y. Mimar Gökhan Çaydamlı ile birlikte Fonksiyon Mimarlık firmasını kurdu. İsmail İleri, Rumeli Gayrimenkul Yapı tarafından Sefaköy'de hayata geçirilen İstanbul Suites projesini tasarladı. Peki İsmail İleri kimdir? İşte biy

İka Turizm Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka Turizm Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Cudi tarafından kuruldu.

Projeport İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulşdu!

Projeport İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Dakoğlu tarafından kuruldu.

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ekmekci tarafından kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de İsmail Özayyıldız  tarafından kuruldu.

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Erhan Gündoğdu ve İsmail Turgut ortaklığında kuruldu.

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eltemsa Mimarlık İnşaat Pazarlama Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Canbulat, İbrahim Halil İstemez, İsmail İstemez ve Vahit Can Çopar ortaklığında kuruldu.

Atelier Birches Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier Birches Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  10  bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kocataş tarafından kuruldu.

As Land Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

As Land Mimarlık Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail Yağız   ve Fatih Mehmet BATTAL tarafından kuruldu.

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

İhd Proje Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Proje Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Duran tarafından kuruldu.

Fonksiyon Mimarlık İsmail İleri kimdir Haberi

Fonksiyon Mimarlık İsmail İleri kimdir

İsmail İleri kimdir?


İsmail İleri, 1970 yılında İstanbul'da doğdu. 1991 yılında Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 1996-1997 Belçika'da Yüksek Lisans eğitimi gördü. 


İsmail İleri, 1991-2001 yılları arasında yurtiçi, yurtdışı inşaat firmalarında proje ve uygulama çalışmalarında bulundu. 2001 yılından bu yana kurucusu olduğu Fonksiyon Mimarlık'ta çalışmalarına devam etmektedir.


İsmail İleri ve Fonksiyon Mimarlık!


2001 yılında "Fonksiyon Mimarlık & Tasarım" ismiyle istanbul'da kuruldu,


2003 yılından itibaren "Fonksiyon Mimarlık İnş.Dek.Mob. ve Dış.Ltd.Şti." adı altında proje çalışmalarına devam etmektedir.



İsmail İleri ve Fonksiyon Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Teşvikiye Mah. Prf. Dr. Müfife Küley Sok. No:18/5 Nişantaşı - İSTANBUL

Tel : +90 (212) 231 32 75

Fax: +90 (212) 231 36 43

Web: