06 / 05 / 2024

Fons Gayrimenkul Organizasyon Müşavirlik Turizm İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Fons Gayrimenkul Organizasyon Müşavirlik Turizm İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Fons Gayrimenkul Organizasyon Müşavirlik Turizm İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zincirlikuyu'da, Atalay Erenay Müdür temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özdemir ve Nafiz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yahya Çelik tarafından kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Doğanar tarafından kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Sönmez tarafından kuruldu.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet Furkan Güçlüöver tarafından kuruldu.

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de Çilem Eroğlu tarafından kuruldu.

Aicha Youcef Organizasyon Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aicha Youcef Organizasyon Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bugün Büyükçekmece'de Aıcha Bechır ve Cherıf Djebbar ortaklığında kuruldu.

Alomigrant Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alomigrant Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Amin Mohammadı ve Nasrin Mahmoudzadeh ortaklığında kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Fons Gayrimenkul Organizasyon Müşavirlik Turizm İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Fons Gayrimenkul Organizasyon Müşavirlik Turizm İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Fons Gayrimenkul Organizasyon Müşavirlik Turizm İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Atalay Erenay Müdür temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.


Fons Gayrimenkul Organizasyon Müşavirlik Turizm İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) 


Fons Gayrimenkul Organizasyon Müşavirlik Turizm İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Zincirlikuyu, Esentepe Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Yonca Apartmanı A Blok...