12 / 05 / 2024

Forbes Türkiyenin İstanbulun Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi

Forbes Türkiyenin İstanbulun Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi

Kuzu Grup, Forbes Türkiye’nin “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi” araştırmasında da 1’inci seçildi.

Türkiye'nin en zenginleri listesi değişti! Hangi patron liderliği kime kaptırdı?

ABD iş dünyası dergisi Forbes, Türkiye'nin en zengin 10 ismini açıkladı. Peki hangi patron liderliği kime kaptırdı?

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

FORBES En Zengin 100 Türk 2020 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, 2020 yılı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. Listenin ilk sırasında 4.9 milyar dolarlık serveti ile Murat Ülker yer aldı. Geçtiğimiz yılki listede ilk sırada bulunan Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak ise ikinci sırada yer aldı...

FORBES En Zengin 100 Türk 2019 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, bu yıl 14’üncü kez hazırladığı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. Listenin ilk sırasında 3,8 milyar dolarlık servetiyle Erman Ilıcak yer aldı.

En Zengin 100 Türk 2018 listesi açıklandı!

Forbes Türkiye, "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. En Zengin 100 Türk'ün toplam serveti 121,4 milyar dolara yükseldi. Zirve yine 4,8 milyar dolarlık kişisel serveti ile Murat Ülker'in...

İşte Türkiye'nin en genç 12 zengin ismi!

Forbes Türkiye, 12'nci kez "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. İşte listedeki en genç 12 isim..

İşte En Zengin 100 Türk 2017 listesi!

FORBES Türkiye, 2017 En Zengin 100 Türk listesini açıkladı. Toplam servet 8,2 milyar dolar artışla 102,9 milyar dolar oldu.Listenin ilk sırasında Murat Ülker yer aldı.

En Zengin 100 Türk 2017 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 3,7 milyar dolarlık kişisel serveti ile birinci oldu. 3 milyar dolarlık servetiyle Hüsnü Özyeğin'in ikinci olduğu listede, Semahat Arsel ve Şarık Tara 2,4 milyar dolarla üçüncülüğü paylaştı

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

En Zengin 100 Türk listesi açıklandı!

Ekonomi dergisi Forbes, Türkiye‘nin en zengin 100 ismini açıkladı. Buna göre ilk sırayı 2,9 milyar dolar serveti ile Murat Ülker aldı. Şarık Tara listede 6. sırada 2.2 milyar dolarla yer aldı.

Forbes Türkiyenin İstanbulun Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi Haberi

Forbes Türkiyenin İstanbulun Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Listeye İran, Cezayir ve İstanbul Ataköy’de yükselen Sea Pearl projelerimiz ile girme başarısı gösterdik. Hedefimiz, 10 yıl içinde dünya genelinde iş yapan en büyük inşaat şirketleri sıralamasında ilk 20 arasına girmek. Ortadoğu bölgesinde yeni proje fırsatlarını değerlendirmek üzere çalışmalarımız sürüyor. Yurt dışında üstlendiğimiz projelerle ülkemize döviz kazandırmaya devam ederken, yurtiçindeki projelerimizle de özellikle istihdama önemli katkı sağlıyoruz” dedi.


Yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda projeyi hayata geçiren ve Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” araştırmasında 151’inci sırada yer alan Kuzu Grup, Forbes Türkiye’nin “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi” araştırmasında da 1’inci seçildi.


Özen Kuzu, “Yabancılar Türkiye’den yoğun şekilde konut başta olmak üzere...