04 / 05 / 2024

forbest karşıyaka mağazası

forbest karşıyaka mağazası

Yeni konseptiyle hizmet verecek olan mağaza bin 350 metrekare kullanım alanına sahip. mağazanın en üst katında çocuklar için oyun parkı, top havuzu ve çeşitli aktivitelerin yapılacağı alanlar bulunuyor.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

Altınyıldız Classics Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı!

Altınyıldız Classics, Karşıyaka Hilltown AVM'de mağaza açtı. Altınyıldız Classics, yeni konseptiyle hizmet verecek.

Beymen Hilltown Karşıyaka açıldı!

Beymen, yeni mağazası Beymen Hilltown Karşıyaka'yı İzmir'de hizmete açtı.

Karşıyaka Stadı'nın inşaat ruhsatı alınacak!

Karşıyaka Stadı için camianın yüreğine su serpen AK Partili Ayda Maç: ''İnşaat ruhsatını alıp Karşıyakalılar ile paylaşacağız'' diye açıklama yaptı. 

Folkart'tan Karşıyaka Spor Kulübü'ne yanıt!

Karşıyaka Futbol Kulübü, Folkart Yapı ile imzalanan sözleşmeye rağmen HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamının yer aldığı formayla maça çıktı. Folkart yönetimi olayla ilgili yanıt verdi.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Karşıyaka Belediyesi, gelişmekte olan kentlerin en önemli sorunları arasında yer alan çarpık yapılaşma ve kentsel dönüşümü masaya yatırdı. Kentsel Dönüşümde Uygulamalar ve Sorunlar konulu panele sektör temsilcileri katıldı.

İzmir Karşıyaka'ya 1800 kişilik futbol sahası yapılacak!

Hayata geçirdiği fiziki projeler ve yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerle Karşıyaka’nın ‘Spor Kenti’ kimliğine güç katan Karşıyaka Belediyesi, yeni bir yatırıma daha imza atıyor.

Karşıyaka tramvayı yıl sonunda deneme seferlerine başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kent içi ulaşıma yeni bir soluk getirecek Konak ve Karşıyaka tramvay hatlarının yapımı tüm hızıyla sürüyor.

Elif Dürüst Şişli'deki mağazasını bugün açıyor!

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına başladı. Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazasının dekorasyonunu tamamlayan Dürüst, bugün mağazasının kapısını aralıyor.

Bingöl Karşıyaka'daki yapıların yüzde 80'i hasarlı!

Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Butaku, muhtarı olduğu Karşıyaka Mahallesi dâhil birçok mahallede 'kentsel dönüşüm ve yapılaşma' sorunlarının olduğuna dikkat çekti.

Karşıyaka tramvayında son durum ne?

Karşıyaka tramvayı hat döşeme çalışmalarının sahile ulaşması nedeniyle bölgede ağaç tespiti yapan Büyükşehir Belediyesi, tescilli palmiye ağaçlarını koruyarak diğer ağaçları "zarar görmeden taşıma" kararı aldı.

forbest karşıyaka mağazası Haberi

forbest karşıyaka mağazası


Forbest 13'üncü mağazasını açıyor. Her katta ayrı bölümleri olan mağazanın en üst katında çocuklar için oyun parkı, top havuzu ve çeşitli aktivitelerin yapılacağı alanlar bulunuyor. 


6 katlı 3 asansörlü

Daha önce yatay olarak dizayn edilen mağazalardan farklı olarak, 6 katlı ve 3 asansörlü olacak şekilde tasarlandığını dile getiren yetkililer, aynı zamanda kasa sayısının artırıldığını ve müşteriler için rahat alışveriş yapma imkanı oluşturulduğunu dile getirdi. Forbest mağazalarının kırtasiye, hediyelik, plastik, züccaciye, hırdavat, temizlik, ev tekstili, giyim ve oyuncak alanlarında yaklaşık 40 bin çeşit ürünü müşterilerine sunduğunu söyleyen yetkililer, "2003 yılından bu yana en iyiyi en ucuza sunmayı hedefliyoruz. Gıda dışı market anlayışında Türkiye'de bir ilki başarmış olup orta ve uzun dönemde ulusal ve uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerlemekteyiz.

İlerleyen günlerde, ürün...