27 / 04 / 2024

Forbest Oliva 2. Etap

Forbest Oliva 2. Etap

Yaklaşık 12 bin metrekare alana kurulan Kağıthane Bigg Residence projesinde 1+1 ve 2+1 daireler olmak üzere toplam 120 adet daire yer alıyor

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

Karadağ Verde di Oliva'da 425 bin TL'ye 2 yıl kira garantili ev ve oturum fırsatı!

Karadağ’ın gelişen şehri ve İtalya’ya açılan kapısı Bar şehrinin Dobra Voda koyunda denize 500 metre uzaklıkta yükselen Verde di Oliva projesinde 425 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Forbest Yapı,Görece'de yeni projeler hayata geçirecek!

İzmir’de bir çok projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yeni bir proje hayata geçirecek. 

Forbest Oliva 2. Etap Gaziemir fiyatları!

Forbest Oliva 2. Etap Gaziemir fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Forbest Oliva 2. Etap projesi İzmir Gaziemir'de Forbest Yapı tarafından inşa ediliyor...

Forbest Oliva 2. Etap daire fiyatları!

Yatay mimariye sahip Forbest Oliva projesinde 2. etap satışa çıktı. Toplam 45 daireden meydana gelen Forbest Oliva 2. Etap, 2018 Haziran ayında teslim edilecek. İşte Forbest Oliva 2. Etap daire fiyatları...

Gaziemir Forbest Oliva 2. etap fiyat listesi!

Gaziemir Forbest Oliva 2. etap fiyat listesi 475 bin TL'den başlıyor. İzmir Gaziemir'de yükselen projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Forbest Oliva 2. Etap fiyat listesi!

Forbest Yapı imzası ile yükselen Forbest Oliva 2. Etap'ta toplam 45 daire bulunuyor. Yatay mimariye sahip projede banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor..

Forbest Oliva 2. Etap'ta 475 bin TL'ye! Yeni proje!

Forbest Oliva 2. Etap projesi, İzmir Gaziemir'e bağlı Görece'de yükseliyor. Projede dairelerin 2018 Haziran'da teslim edilmesi planlanıyor..

Bursa Park Oliva görücüye çıktı!

Fem Yapı Gayrimenkul ve İnşaat A.Ş'nin hayata geçirdiği Park Oliva Projesi, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 14.Geleneksel İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı.

Forbest İnşaat İzmir'de yeni konut projelerine başlayacak!

İzmir'de emlak ve gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Boran Emlak, güncel teknolojiyi etkin şekilde kullanarak beklentilere en iyi şekilde cevap vermeyi hedefliyor..

Casa Oliva Evleri'nde teslimler Aralık 2014!

AYGIT İnşaat'ın Göryakınlılar ortaklığıyla Karşıyaka Yeni Girne'de hayata geçirdiği Casa Oliva Evleri projesi tanıtıldı. Bu yılın sonunda teslim edilecek Casa Oliva Evleri İzmir Çevre Yoluna'na yakınlığı ile ulaşımda rahatlık sağlıyor...

Forbest 13'üncü mağazasını açıyor!

Yeni konseptiyle hizmet verecek olan mağaza bin 350 metrekare kullanım alanına sahip. mağazanın en üst katında çocuklar için oyun parkı, top havuzu ve çeşitli aktivitelerin yapılacağı alanlar bulunuyor.

Olisa Su Bursa'da 550 bin liraya villa!

Bursa Nilüfer'de yükselen Oliva Su Evleri'nde yaşam başladı, projede fiyatlar 550 bin liradan başlangıç gösteriyor

Forbest Oliva 2. Etap Haberi

 Forbest Oliva 2. Etap

 

KG Mimarlık ile pek çok prestij proje içinde yer alan Gürhan Bakırküre, kurduğu BİGG isimli şirketle Mecidiyeköy, Kağıthane ve İstinye'ye üç projeyle giriyor. Kağıthane projesinde 120 adet daire yer alacak. BIGG Kağıthane projesinde evlerin alanları 75 metrekareden başlıyor, 95 metrekareye kadar yükseliyor. 15 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan projenin kurulacağı alan ise 12 bin metrekare büyüklüğünde olacak.

BIGG Kağıthane projesinde tüm konutlar 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşacak. Dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin TL olarak belirlendi.

...