06 / 05 / 2024

Ford Mustang

Ford Mustang

Yeni Ford Mustang, tasarım anlamında temel çizgilerini korumuş gibi gözükse de aslında önemli değişiklikler yapıldı.

Yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E’ye 73 bin 800 TL zam geldi! İşte Mustang’in yeni fiyatı...

Ford, dünya çapında en büyük üne sahip araçlarından Mustang’in yüzde 100 elektrikli olan modeli Mach-E’ye Ekim 2023 kapsamında 73 bin 800 TL zam yaptı. Bu araca yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, aracın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford’dan Mustang hayranlarına kötü sürpriz! Mustang Mach-E’ye 107 bin 500 TL’lik dev zam geldi!

Temmuz ayında Mustang Mach-E’ye dev zam yapan Ford, ağustos ayında da tamı tamına 107 bin 500 TL zam yaptı. Ford, Mustang Mach-E modelinin yeni fiyatını kamuoyuyla paylaştı.

Ford Mustang’in elektrikli modeli Mach-E’nin yeni fiyatı açıklandı! En ucuz Mustang Mach-E ne kadar oldu?

Mustang Mach-E meraklılarına güzel haber geldi. Ford’un en efsanevi araçlarından olan Mustang Mach-E modelinin temmuz ayı fiyatı belli oldu.

Ford Otosan’dan elektrikli motosiklet hamlesi! Pakun 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Geçtiğimiz yıl ilk ürününün tanıtımını yapan Ford Otosan iştiraki olan Rakun Mobilite, iki ve üç tekerlekli elektrikli motosiklet modelleri Rakun Pro 2 ve Pro 3 için fiyat listesi paylaştı.

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

Yeni Fiesta göz kamaştırıyor! Ford Fiesta 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Yeni Ford Fiesta; Seçilebilir Sürüş Modları, Geri Görüş Kamerası ve pek çok yeni özelliğiyle şehirde sürüş deneyimine yeni bir keyif katıyor. Eylül ayında zam yapmayan Ford, yeni Fiesta için zam kararı aldı.

Ford ekim ayı fiyat listesini açıkladı! İşte Ford EcoSport'un 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en beğenilen otomobil markalarından biri olan Ford’un EcoSport modelinin ekim ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Ford EcoSport'un 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yepyeni Ford Tourneo Custom baş döndürüyor! Tourneo Custom 8 Ekim fiyat listesi

Tourneo Custom, isterseniz çok amaçlı koltuk sistemi, isterseniz sizi işinizden sosyalleşmeye taşıyacak bir araç arıyor olun, sürüş deneyiminizi tam anlamıyla bir üst seviyeye çıkaracak. İşte Ford Tourneo Custom Ekim 2022 fiyatları.

Ford’un yıldızına Ekim zammı! Ford Puma 2022 fiyat listesi

ABD merkezli otomobil devi Ford, farklı araç modellerini ülkemizde satışa çıkarıyor. Otomobil çeşitliliği ile farklı beğenilere hitap eden şirketin, Ford Puma modelinde fiyat artışı yaşandı. Ford Puma 2022 fiyat listesi.

Ford Ranger’ın yeni fiyatı açıklandı! 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Arazi tutkunlarının en çok rağbet gösterdiği kamyonet modellerinden biri olan Ford Ranger için ekim ayına özel fiyatlar açıklandı. Peki, Ford Ranger kaç lira oldu? İşte, 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ford Focus’dan kaçırılmayacak fırsat! İşte Ford Focus 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ford Focus modeli için ekim ayı fiyat listesini açıkladı. Peki, Ford Focus kaç lira oldu? İşte, 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ford ekim ayında Fiesta modeline zam mı yaptı? İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi...

Amerikan şirketi Ford’un ekim ayı fiyat listesi açıklandı. Fiesta modelinin fiyatı güncellendi mi? İşte, Ford Fiesta'nın 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ford Mustang Haberi

Ford Mustang

Uzun süredir piyasada var olan Mustang’in artık yenilenme zamanı gelmişti. Bu meraklıları daha fazla bekletmeyen Ford, yeni Mustang modelini tanıttı. 1964 yılından bugüne kadar piyasada olan spor otomobil, yine atalarının izinden giden bir tarzla karşımıza çıktı.

Ford Mustang yeni tasarımı ve teknolojileri ile geldi!

Yeni Ford Mustang, tasarım anlamında temel çizgilerini korumuş gibi gözükse de bünyesinde bir çok değişikliği barındırıyor. İlk bakışta bir Mustang olduğu hemen anlaşılan model, ince LED farları, geniş hava girişi ve kaslı çamurlukları ile göz alıyor. Yeni Ford Mustang, arka bölümdeki üç parçalı LED stop lambalarıyla da yine eski modellere gönderme yapıyor.

Fastback ve cabrio karoser seçenekleri ile satışa çıkacak olan yeni Ford Mustang’in önceki nesillere göre daha pist odaklı tasarlandığı konuşuluyor. Aracın kaputunun altında...