05 / 05 / 2024

ford tourneo courıer

ford tourneo courıer

İsterseniz çok amaçlı koltuk sistemi, isterseniz de sizi rahatça işinizden sosyalleşmeye taşıyacak bir araç arıyorsanız, Ford Tourneo Courıer sürüş deneyiminizi tam anlamıyla bir üst seviyeye çıkaracak. İşte Ford Tourneo Courıer 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Ford, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL ve Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam yaptı!

Ford, ticari araç sınıfında yer alan Tourneo Connect ve Transit Kamyonet modellerine peş peşe zam yaptı. Bu kapsamda, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL, Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam geldi.

Ford’dan iki modele peş peşe zam! Tourneo Connect’e 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet’e 27 bin 300 zam geldi!

Ticari araç sınıfının en çok tercih edilen modellerini bünyesinde barındıran Ford’tan eylül ayında iki modeline zam geldi. Ford, Tourneo Connect modeline 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet modeline ise 27 bin 300 zam yaptı.

Ford Fiesta alacaklara indirim müjdesi! Fiesta’ya tamı tamına 62 bin 600 TL indirim geldi!

Ford’tan Fiesta modelini satın almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Diğer aylarda olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini revize eden Ford, Fiesta’ya tam 62 bin 600 TL indirim yaptığını duyurdu.

Ford’un Tourneo Connect modeline 128 bin 300 TL ve Custom modeline ise 50 bin 400 TL zam geldi!  

Ford’un Tourneo Connect ve Custom modellerine zam haberi geldi. Ağustos ayı kapsamında birçok modeline zam yapan Ford, Tourneo Connect modeline 128 bin 300 TL ve Custom modeline ise 50 bin 400 TL zam yaptığını duyurdu.

Ford Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine gelen zam resmen dudakları uçuklattı!

Ford’tan yapılan açıklamaya göre Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine dev zam geldi. Türkiye’de piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Ford, bu modellere gelen zammın temmuz ayı kapsamında yapıldığını açıkladı.

Ford Tourneo Courier’a bir ayda tam 98 bin TL zam geldi! Tourneo Courier modeline fiyatı bakın ne kadar oldu?

Ford, temmuz ayı kapsamında Tourneo Courier modeline tamı tamına 98 bin 100 TL zam yaptı. Tourneo Courier’un yeni fiyatı merak edilirken, fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden yayımlandı.

Geniş aileler için üretilen Ford Tourneo Courier’ın yeni fiyatı belli oldu!

Bol miktarda alan ve sunduğu çok yönlülükle kullanıcısını bir şekilde tamamlayan Ford Tourneo Courier’ın haziran ayı fiyatı belli oldu. Ford, tüm modelleriyle beraber Tourneo Courier’ın da yeni fiyatını duyurdu.

Ford’un efsane araçlarından Kuga’nın haziran ayı fiyatı belli oldu! Kuga’nın fiyatını görünce çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden Ford, haziran ayı kapsamında Türkiye fiyatını güncelledi. Ford, bu çerçevede Kuga modelinin yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı.

Yolların ustası Ford Fiesta’da kampanyalı fiyatlar belli oldu!

Dünyanın en büyük otomobil firmalarından ABD’li Ford, haziran ayı çerçevesinde bir kampanya başlattı. Ford’un yaptığı açıklamada Fiesta modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatı duyuruldu.

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Performans arayanlar Ford Focus'a yöneliyor! Rekabeti sevenler Focus'un Mayıs fiyatları haberimizde 

Ford Focus'un en belirgin özelliği, sürüş keyfi ve dinamizmi ile öne çıkmasıdır. Focus, sürüş keyfi ve performans açısından diğer C segmenti araçlara göre daha iyi bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

ford tourneo courıer Haberi

ford tourneo courıer

Ford Tourneo Courıer, dahice tasarlanmış esnek yapıda koltuk sistemine sahip. Ford Tourneo Courıer ayrıca, standart ve opsiyon olarak sunulan benzersiz ve hayran kalınacak pek çok teknoloji içeriyor. Sofistike ama kullanıcı dostu sistemler, aracın direksiyonundan elinizi çekmeden her daim bağlantıda kalmanıza, hızınızı kontrol ederek gözlemenize ve hatta etrafınızdaki yayaları korumanıza da yardımcı oluyor. 

Ford Tourneo Courıer yenilenen dış gövde ve iç kabin tasarımı ve artırılan verimlilik ile yolculuklarınızı ideal hale getirmek için tasarlandı.

Ayrıca Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatına konu (Peşin) araç fiyatı tavsiye edilen perakende satış fiyatı kapsamından 2022 model yılı Tourneo Courıer araç modellerinde yüzde 1 oranında indirim olarak uygulanmaktadır. Söz konusu kampanya destekli kredi kampanyalarıyla birleştirilememektedir.

Ford Otomotiv San. A.Ş. kampanya ile ilgili değişiklik yapma hakkını her zaman saklı tutar. Farklı vade ve son...