28 / 04 / 2024

Geniş aileler için üretilen Ford Tourneo Courier’ın yeni fiyatı belli oldu!

Geniş aileler için üretilen Ford Tourneo Courier’ın yeni fiyatı belli oldu!

Bol miktarda alan ve sunduğu çok yönlülükle kullanıcısını bir şekilde tamamlayan Ford Tourneo Courier’ın haziran ayı fiyatı belli oldu. Ford, tüm modelleriyle beraber Tourneo Courier’ın da yeni fiyatını duyurdu.



Ford’un ticari araç modelleri arasında yer alan ve geniş aileler için üretilen Tourneo Courier modelinin yeni fiyatı bu araca sahip olmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda Ford, resmi internet sitesinden Tourneo Courier’ın fiyat listesini yayımladı.

TOURNEO COURİER

Bu araç, çok yönlülüğü ve işlevselliği ile beraber yol arkadaşınız olmaya hazır. Hem iş hem de sosyal yaşamınızda her zaman yanınızda. İç mekânı, rahat bir şekilde dört kişinin seyahat edebilmesi için dizayn edildi. Bunun yanı sıra, taşımak istediğiniz her ne olursa olsun fazladan hacim sunmak üzere de üretildi.
Tourneo Courier, bulundurduğu akıllı teknolojileri ve gelişmiş sürücü destek sistemleri ile beraber mükemmel bir sürüş deneyimi sunuyor.
Dizaynı ve işlevselliğiyle bu araç, bütün ailenizi veya tüm yükü taşımanızı sağlayan en akıllı yöntemi sağlıyor.

Geniş aileler için üretilen Ford Tourneo Courier’ın yeni fiyatı belli oldu!

GENİŞ ALAN: RAHAT BİNİŞ & İNİŞ

Hayat, çabucak değişiyor olabilir. Fakat siz bu araçla bu değişime anında ayak uydurabilirsiniz. Genişçe açılan yan sürgülü kapılar ile araca rahat bir şekilde binip inebilir ve özellikle dar park ceplerinde yükleme boşaltma işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Üstelik yolcuları ve bagajınızı çeşitli şekillerde taşıyabilmenizi sağlayan, öne doğru yatırılabilen ve ayrı ayrı katlanabilen arka koltuklar da cabası.

Peki, Ford Tourneo Courier’ın teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı kaç TL? İşte ayrıntılar...
 


Geri Dön