01 / 07 / 2024

Yolların ustası Ford Fiesta’da kampanyalı fiyatlar belli oldu!

Yolların ustası Ford Fiesta’da kampanyalı fiyatlar belli oldu!

Dünyanın en büyük otomobil firmalarından ABD’li Ford, haziran ayı çerçevesinde bir kampanya başlattı. Ford’un yaptığı açıklamada Fiesta modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatı duyuruldu.



Kentin tüm bakışlarını üstünde toplayan baş döndürücü dış dizayn, çeşitli akıllı teknolojiler ve gelişmiş EcoBoost Hibrit motor gücü ile Ford Fiesta, kullanıcılarının karşısına çıktı.
 
Kendine özgü ön ızgara dizaynı ve karakteristik LED far grubuyla beraber daha keskin ve cesur ön dizayn, bu araca sportif ve dinamik bir profil kazandırıyor.
 
Geleceğin hayal edilerek geliştirilen teknolojiler; teknik özellikleri güçlendirerek daha verimli, kişiselleştirilmiş ve zevkli bir sürüş imkânı sunuyor. 12,3 inç Dijital Yol Bilgisayarı, Tercih Edilebilir Sürüş Modları ve gelişmiş 8 inç dokunmatik ekrandan SYNC Araç İçi Bilgi Eğlence Sistemi her yolculuğunuzu keyifli hale getirmek amacıyla dizayn edildi.

 Yolların ustası Ford Fiesta’da kampanyalı fiyatlar belli oldu!
 
Gelişmiş EcoBoost Hibrit motor opsiyonu, ekonomik yakıt tüketimi ve daha düşük CO2 emisyonu sağlıyor. Bunun yanı sıra, mükemmel sürüş keyfi ve performansından ödün vermiyor.

HER YOLCULUKTA YÜKSEK KONFOR

Bu araçta kullanıcının ve yolcuların konforu için her şeyi düşünüldü. Otomatik Başlat-Durdur, Isıtmalı Koltuklar ve Direksiyon gibi özelliklerle konforlu yolculuğu en maksimum seviyede yaşamak mümkün.

Peki, Ford Fiesta’nın teknik özellikleri neler? Güncel fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön