02 / 05 / 2024

Ford Trucks ali koç

Ford Trucks ali koç

Ford Trucks'ın Antalya ve İzmir bayileri Ali Koç'un katıldığı törenle açıldı...

Uzun yolculukların vazgeçilmezi o! Ford Trucks 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Uzun yolların vazgeçilmez yardımcısı Ford, TIR ve Kamyon modellerinde Ekim ayı fiyatlarını güncellendi. Ford Trucks Çekici Serisi'nin içindeki Ecotorq motor, performans ve ekonomi arasında kurduğu doğal dengeyle kullanıcılarına güçlü bir performans vadediyor.

Ford Trucks'tan inşaat izlemeyi sevenlere güzel haber!

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, inşaat izleme fenomenine bambaşka bir boyut kazandırdığı yeni kampanyasıyla “Bizi İzlemeye Devam Edin!” sloganıyla duyuruyor.

Kar Beton, filosunu 30 adet Ford Trucks ile genişletti!

Yeni yatırımlarına devam eden Kar Beton, filosunu 30 adet Ford Trucks 4142M mikser ile genişletti.

Ali Ağaoğlu referandum iddiasını kaybetti!

16 Nisan'da yapılan referandum için iddiaya giren Ali Ağaoğlu, iddiayı kaybetti. Ağaoğu 26 kişiye Tom Ford marka takım elbise alacak.

Ford Trucks Fas'taki 2. şubesini açtı!

Ford Trucks'ın Fas'ta açtığı ikinci bayi Marakeş kentinde hizmet vermeye başladı. Ford Otosan, 2020 yılına kadar 50 ülkede distribütörlük ve bayi ağı yapılanmasını tamamlamayı hedefliyor.

Ford Trucks Samsun, 4S plazasını hizmete açtı!

Ford Trucks Samsun Bayi, Tunalar müşterilerine satış, servis, ikinci el ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında vermek için inşa ettiği 4S tesisini muhteşem bir törenle hizmete açtı.

Ford Trucks Muğla'da bayi açtı!

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, "Çok şükür ülkemiz ekonomik açıdan çağ atlarken, bizler için de güzel bir hikaye oluştu. Bu fırsatı iyi değerlendirdik, büyüdük, ülke ekonomisine katkı sağladık" dedi.

Ford Trucks'ın yeni bayisi Muğla'da açıldı!

Ali Koç, "Çok şükür ülkemiz ekonomik açıdan çağ atlarken, bizler için de güzel bir hikaye oluştu. Bu fırsatı iyi değerlendirdik, büyüdük, ülke ekonomisine katkı sağladık" dedi.

Ford-Otosan Gebze AR-GE merkezi 2 ay içinde açılacak!

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Ford-Otosan için 1-2 ay içerisinde Gebze'de Türkiye'nin en büyük Ar-Ge merkezinin açılışını yapacaklarının belirtti.

Ford Trucks'ın yeni bayisi Kocaeli'de açıldı!

Ford Trucks Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yeni bayisi, Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'ın katılımıyla açıldı. Koç, açılışta yaptığı konuşmada "Ford Trucks olarak Türkiye'den dünyaya teknoloji ihraç etmeye başladık" dedi

Ford Trucks'ın yeni bayisi Silivri'de açıldı!

Ağır ticari araç sınıfında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için "Ford Trucks" konsepti altında başlatılan yeni yapılanma atağı, İstanbul Silivri'de açılan Çetaş Ford Trucks Bayisi ile devam etti.

Ford Trucks'ın bayi sayısı 13'e ulaştı!

Ford Trucks bayi atağı dahilinde şimdiye kadar Bursa, Eskişehir, Ankara, İzmir, Antalya, Diyarbakır, İstanbul, Konya, Kayseri, Mersin, Malatya ve Gaziantep illerinde 4S konseptli yeni Ford Trucks bayileri açılmıştı.

Ford Otosan Yeniköy fabrikası 22 Mayıs'ta açılıyor!

Başbakan Erdoğan, Mustafa Koç ve Ali Koç’un 3 Mart’ta Ford Otosan’ın Yeniköy fabrikası açılışı için yaptıkları özel daveti kabul etti. Koç Holding, Ford Başkanı Bill Ford ile de görüşecek Erdoğan için açılışı bir gün öne aldı...

Ford Trucks ali koç Haberi

Ford Trucks ali koç


Ford müşterilerine satış, servis ve yedek parça olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için yenilenen Ford Trucks İzmir ve Antalya'da bayi açtı....