05 / 05 / 2024

Forest City ev fiyatları ne kadar

Forest City ev fiyatları ne kadar

Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanabildiği Forest City ev fiyatları ne kadar sorusuna 210 bin TL'den başlandığını söylemek mümkün. Proje, Tekirdağ Çerkezköy'de yükseliyor...

Nef City 82'de yüzde 25 indirim fırsatı!

Nef City 82'de Ağustos ayına özel yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Projede yüzde 0 faiz ve 49 ay vade ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

Mychal Kendricks Studio City'de 2.1 milyon dolara ev aldı!

Seattle Seahawks oyuncusu Mychal Kendricks, Studio City'de çağdaş tarzda dizayn edilen bir evi 2 milyon 77 bin dolara satın aldı.

MyLife City Aydın'da yükseliyor!

Aydın’ın çok merkezi bir noktasında bulunmasına karşılık uzun zamandır atıl kalan Aykonut arazisi, dev bir projeye ev sahipliği yapacak. Yavuzlar İnşaat, MyLife City projesini 550 milyon liralık bir yatırımla hayata geçiriyor.

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları!

Teslime sayılı günler kalan Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ev sahibi olunabiliyor...

Bakırköy City'de son daireler 24 ay 0 faizle!

Bakırköy City'de son daireler için 24 ay 0 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ile de ev sahibi olunabiliyor..

Mimaroba Lavinya City ev fiyatları 2018!

Kullar İnşaat imzası taşıyan Lavinya City Büyükçekmece ödeme planı kapsamında  yüzde 30 peşinat vererek yüzde 20'si 24 ay vade farksız olarak ödenebiliyor..

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Tempo City Sur Yapı güncel ev fiyatları!

Tempo City Sur Yapı güncel ev fiyatları 603 bin TL'den başlıyor. Tempo City projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor...

Kağıthane Tempo City ev fiyatları ve ödeme planı!

Kağıthane Tempo City projesinde dairelerin Temmuz 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Forest City ev fiyatları ne kadar Haberi

Forest City ev fiyatları ne kadar

Saral Gayrimenkul imzasıyla yaşama geçirilen Forest City ev fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, toplam 380 adet daireden meydana geliyor. 


10 bloktan meydana gelen Çerkezköy Forest City ne zaman teslim edilecek sorusuna ilk blokta 2014 yılı Haziran ayı sonu cevabı uygun görülüyor. Proje, Tekirdağ Çerkezköy bölgesinde inşa ediliyor. 


2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konut tiplerinden meydana gelen Forest City ev fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 210 bin TL'den başlıyor deniliyor. 



Tekirdağ Forest City ödemeleri!


Tekirdağ Forest City ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılıyor. 


İkinci blokta yer alan dairelerin 2014 sonunda teslim edilmesi planlanan Çerkezköy Forest City projesi,  yüzme havuzu, buhar odası,...