28 / 04 / 2024

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları!

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Bakırköy City

Teslime sayılı günler kalan Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ev sahibi olunabiliyor...



Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bakırköy Vity projesinde satışlar devam ediyor. İki etap olarak inşa edilen proje 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 blok olarak tasarlandı. 

Bakırköy City'nin 1. etabında 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, 2. etabında ise geniş aileler için 4+1 ve 6+1 dublex daireler mevcut. 

Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Bakırköy City'de yüzme havuzları, görsel şelaleler, fitness salonları, kapalı otoparklar, yürüyüş parkurları, saunalar, türk hamamları bulunuyor. 

Kişiye özel ödeme planının oluşturulduğu Bakırköy City projesinde yüzde 25 peşinatla 24 ay vade farksız şirket taksit yapılıyor. Projede ayrıca banka kredisi de kullanılabiliyor. 

3 ay sonra teslim edilecek Bakırköy City projesi 20 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Projenin 5 bin metrekaresi yeşil alana ayrıldı. 

Projede anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ve kişiye özel ödeme imkanından yararlanarak ev sahibi olunabiliyor.

Bakırköy City nerede?
Adres: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy/İstanbul

Telefon: 0212 542 41 11 
Web: http://www.bakirkoycity.com.tr


projeye sor



Geri Dön