28 / 04 / 2024

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı!

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Bakırköy City

İstanbul’un en eski semtlerinden ve kendine has kültüre sahip Bakırköy’de Beyaz İnşaat imzası ile yükselen Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor..



Beyaz İnşaat'ın, İstanbul’un en eski semtlerinden ve kendine has kültüre sahip Bakırköy’de hayata geçirdiği Bakırköy City'de iki ayrı etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 blok ve 5 bin metrekarelik yeşil bir alan yer alıyor.

Bakırköy City, buradaki düzene uygun; komşuluğun olduğu, çocukların parklarda güvenle oynadığı, eski mahalle kültürüne sahip çıkan bir yaşam alanı olmayı amaçlıyor.

Akıllı ev sistemlerine sahip Bakırköy City'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin dışında geniş aileler için 2. Etapta yer alan 4+1 ve 6+1 dublex daire seçenekleri de yer alıyor. Projede daireler yeşil alana veya geniş deniz manzarasına hakim oluyor.

Oturumun başlamasına 3 ay kala yüzde 25 peşinata 24 ay sıfır faizle şirket bünyesinde vadelendirme; anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ve kişiye özel ödeme planlamamızla son daireler için Bakırköy City yeni sahiplerini bekliyor. 

Bakırköy City de kişiye özel ödeme fırsatı!

20 bin metrekarelik geniş alana kurulan projede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanıyor. Projenin ortak kullanım alanları arasında kapalı otoparklar, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, görsel şelaleler, fitness salonları, saunalar, türk hamamları gibi ayrıcalıklar yer alırken; çocukların keyifli vakit geçireceği basketbol, tenis sahaları ve oyun parkları yer alıyor.

Burada tüm ihtiyaçlarınıza trafik zahmeti çekmeden sadece birkaç adımda ulaşabilecek, spor yapma olanaklarıyla sağlığınızı, sosyal tesisleriyle keyfinizi, güvenliğiyle huzurunuzu, mükemmel peyzaj düzenlemesiyle dinginliğinizi, geniş ve kullanışlı daire seçenekleriyle rahatlığınızı, kısacası lokasyonu, donanımı ve estetiğiyle “hep daha iyisini” bulmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Bakırköy City iletişim
Adres: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy/İstanbul
Telefon: 0212 542 41 11 
Web: http://www.bakirkoycity.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön