29 / 04 / 2024

Foresta Datça satışları

Foresta Datça satışları

Turyapı, yaz kış yaşanması için tasarlanan müstakil konutları düzenlediği anket çalışmasına uygun olarak halkın tercihlerine göre projelendiriyor. Foresta Sarıyer'in tükendiği firma, Foresta Datça'yı inşa ediyor...

Otomobil satışları rekor kırarken, bundan sonra yeni bir araç alamayacaklar açıklandı!

Otomobil satışları şubat ayında rekor kırarken, otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, yeni bir otomobil alamayacakları açıkladı ve seçimden sonrayı işaret etti.

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Dünyaca ünlü analistler açıkladı: Konut satışları yaz aylarında tavan yapıyor!

Evercore ISI analistleri, konut inşaat şirketleri için hazırladığı ankette sektörün yaz aylarının sonlarında ve sonbahar mevsiminde bir düşüş yaşandığını açıklayarak yaz aylarında satışların rekor kırdığını belirtti.

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

Gayrimenkul satışları neden düştü? Uzman isim satışlardaki düşüşlerin nedenlerini ve etkilerini açıkladı!

Gayrimenkul satışlarında son dönemlerde belirgin bir duraksama görüldü. Bu duraksamanın çeşitli nedenleri ve sektöre olan etkileri Özgür Cihad Özaydoğu tarafından açıklandı.

Konut satışlarının 8 yıllık bilançosu! İlk 10 ayda 1 milyon aşılamadı!

Konut satışlarındaki düşüş devam ediyor. Türkiye'de son 8 yılda konut satışları ilk kez ilk 10 ayda 1 milyon aşılamadı. 

ABD'de yeni konut satışları yüzde 12,3 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 12,3 artış göstererek, 759 bine çıktı. Böylece de piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşmiş oldu.

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Konut satışları yine azaldı! Ağustos ayında 122 bin 91 konut satıldı!    

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelinde konut satışları Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,1 azalarak 122 bin 91 oldu.

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında yüzde 4,1 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi ve 683 bine çıkarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Konut satışları düşüyor, fiyatlar da gerileyecek mi? Uzman isim açıkladı: Ev alacaklar harekete geçmeli mi?

Türkiye’de Nisan'da konut satışlarında önemli bir gerileme kaydedildi. Gayrimenkul Danışmanı Nilüfer Kas, konutta hareketliliğin yaşanmasının beklediği tarih ile gelecek günlerdeki konut fiyatı beklentilerine ilişkin açıklama yaptı. Peki ev almak için şu an doğru zaman mı?

Foresta Datça satışları Haberi

Foresta Datça satışları

İstanbul içinde doğa ile iç içe bir yaşam sunan, modern ve konforlu yeni bir hayat tarzının adı olan Foresta Sarıyer'in ardından Foresta Datçaiçin kolları sıvayan Turyapı, yaz kış yaşanması için tasarlanan müstakil konutları düzenlediği anket çalışmasına uygun olarak halkın tercihlerine göre projelendiriyor.

Güvenilir ve sağlam konutların markası Turyapı, metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer'i vaat ettiği tarihte tamamlayarak sahiplerine teslim etti. İstanbul'da unutulmaya yüz tutmuş doğa ile iç içe yaşam tarzını yeniden canlandıran Foresta Sarıyer, yeşilin her türlüsüne ev sahipliği yapan el değmemiş bir doğa parçasında modern ve konforlu bir hayat sunuyor.

Orman, deniz ve yeşil bir hayat

Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla metropol içinde huzurlu bir yaşam sunan Foresta...