18 / 05 / 2024

Forever Kaplan İnşaat kimin

Forever Kaplan İnşaat kimin

Forever Kaplan İnşaat Turizm Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bensu Kaplan tarafından kuruldu...

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Kara Kaplan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kaplan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Karakeh tarafından kuruldu.

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Agro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Seçkin tarafından kuruldu.

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Volkan Kaplan tarafından kuruldu.

Forever Kaplan İnşaat Turizm Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forever Kaplan İnşaat Turizm Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bensu Kaplan tarafından kuruldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Demet Akalın, Meral Kaplan'ın haciz borcunu ödedi!

20 yıllık arkadaşı olan Seçkin Piriler'in Meral Kaplan'a gönderdiği haciz olayından sonra harekete geçen Demet Akalın, Meral Kaplan'ın borcunu ödedi.

Seçkin Piriler Meral Kaplan'ın evine haciz gönderdi!

Seçkin Piriler, geçtiğimiz yaz arasının açıldığı oyuncu Meral Kaplan'ın Ortaköy'deki evine haciz gönderdi

Doğan Kaplan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Kaplan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Kaplan tarafından kuruldu. 

Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelce Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erol Kaplan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kaplan İnşaat'tan Bodrum'a Yeşil Ev Projesi!

Kaplan İnşaat güvencesiyle, Bodrum’da ilk kez uygulanan “Yeşil Ev Projesi” bölgede ilk olma özelliğini taşıyor. Bina kendi enerjisini üreten, çevreci teknolojisiyle bölgede model olacak.

Kaplan Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Karabak tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Saykap'ın 3G Projesi bitti!

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı ile kurulan Saykap Group , 2013 haziranın yapımı başladığı ve bu yılın baharında tamamladığı Golden Park projesi ile dikkat çekiyor...

Forever Kaplan İnşaat kimin Haberi

Forever Kaplan İnşaat kimin

Forever Kaplan İnşaat Turizm Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bensu Kaplan tarafından kuruldu.

Forever Kaplan İnşaat Turizm Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır : Şirket, İnşaat Taahhüt ve Müteahhitlik işleri, Turizm, Danışmanlık, Dayanıklı Tüketim Malları Ticareti ne yönelik çalışmalar yapacaktır. Şöyle ki ; İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,...