26 / 06 / 2024

Form Tesisler

Form Tesisler

Form Tesisler Bakım Tic. A.Ş’nin Ankara’daki üretim tesislerinde imal edilen FORM FİLTRE’ler AVM’ler, endüstriyel tesisler, oteller ve rezidanslar için ekonomik filtreleme olanağı sağlarken mekanlarınızın havasına sağlık ve konfor katıyor

EmlakBank'tan yerel üretimi artıracak yeni formül!

EmlakBank yerel üretimi artırmak için yeni bir formül hazırladı. Proje kapsamında yatırımcıların fabrikasını banka kuracak. Ayda bin metrekarelik tesis, 19 bin liraya sanayiciye kiralanacak.

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Hilmi Işıkören inşaatta daha çok satmanın formüllerini anlatacak!

GYODER'in kurduğu "Çözüm Platformu"nda konuşmacı olacak Hilmi Işıkören, inşaat sektöründe "daha çok satmanın" formüllerini anlatacak.

9 yılda Diyarbakır'da inşa edilen tesisler TBMM'de!

2010-2019 yılları arasında Diyarbakır ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesisler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

2010-2019 yıllarında Siirt'te inşa edilen tesisler mecliste!

2010-2019 yılları arasında Siirt ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesisler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ardahan'da inşa edilen tesisler mecliste!

2010-2019 yılları arasında Ardahan ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesisler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

9 yılda Van'da inşa edilen tesisler meclis gündeminde!

2010-2019 yılları arasında Van ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesisler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kira sözleşmelerinde TL'ye dönüşün formülü değişti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira sözleşmelerinde döviz TL'ye dönüşün formülünü değiştirdi. Yeni hesapta TÜFE her ayın enflasyonu üstüne konularak hesaplandı. Düzeltilen hesaplamayla bin TL'nin karşılığı 4 bin 509 lira oldu.

Kira sözleşmelerinde TL'ye dönüş formülü!

Kira sözleşmelerinde TL'ye dönüşün formülü belli oldu. Buna göre, 1.000 dolarlık bir sözleşme için dolar kuru 3.77 TL, TÜFE yüzde 17.99’dan 4 bin 457 lira olacak.

Marmaris’teki milyonluk tesisler onarılmayı bekliyor!

Marmaris’te, kiraya verilmesine rağmen işletilmeyen devlete ait atıl vaziyetteki milyonluk tesisler onarılmayı bekliyor. 

Kiracılar bu formülle nefes alacak!

İşte fahiş kira artışlarını engellemek, kiracılara bir nebze rahat nefes aldırmak, durağan konut piyasasını canlandırmak ve kentsel dönüşümü hızlandırmak için oluşturulabilecek yegâne formül...

Hakan Çatalkaya'dan kaliteli hayat formülü!

Son dönemde “Kentsel dönüşüm ve imar affı uzmanı” unvanıyla medyada boy gösteren İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, kaliteli hayatın formülünü verdi.

Kira artışı yeni hesaplama formülü 2018!

Kira artışı hesaplama formülü Yeni Ekonomi Paketi gereğince değişiyor. İşte yeni kira artışı hesaplama formülü 2018..

Form Tesisler Haberi

Form Tesisler

Ultra düşük geçirimli gözenek yapısı ile istenmeyen toz zerreciklerini üzerinde tutarak havanın istenen temizlik ve basınç düzeyine ulaşmasını sağlayan FORM FİLTRE; bakterisiz, tozsuz bir ortam oluşturarak iç hava kalitesinin düzenlenmesine yardımcı olur.


Yüksek Enerji Tasarrufu


Filtrelerin zamanla özelliğini yitirmesi sonucu, serpantin yüzeyinde oluşabilecek 1mm’lik kir tabakası, ısı pompası uygulamalarında ısı transferini yaklaşık %10 oranında azaltır, bu da cihazların aynı ısıl verimi elde etmek için daha fazla enerji tüketmesine neden olur. FORM FİLTRE, iç hava kalitesini düzenleyerek cihazların ömrünü uzatır, ısı transferini kolaylaştırarak enerji tüketimini azaltır.


Teknik Özellikleri


• Galvanizli paslanmaz çelik çerçeve ve perfore saç

• Yanmaz (Alev geciktiricili), yıkanabilir çok katlı siyah poliüretan malzeme

• Yüksek hava geçirgenliği ile minimum basınç kaybı

• Basınç altında minimum deformasyon

• Korozyona dayanıklı malzeme...