27 / 04 / 2024

fortis istanbul fiyatları

fortis istanbul fiyatları

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Fortis İstanbul'da metrekaresi 4 bin 100 TL!

Yiğit Group Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul projesinin temelinin önümüzdeki ay atmaya hazırlanıyor. Önder Yiğit, Fortis İstanbul'da metrekare satış fiyatının ortalama 4 bin 100 TL olacağını söyledi.

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

Fortis İstanbul'da daireler 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yiğit Group İstanbul'un Basın Ekspres Yolu'nda Fortis İstanbul projesini hayata geçirecek. Bu projedeki ev fiyatları ise 220 bin ile 580 bin lira arasında değişirken metrekare fiyatı ise 4 bin 100 lira.

Yiğit Group 2016 yılında İstanbul'da yeni projelere başlayacak!

Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul projesi görücüye çıktı. Metrekare satış fiyatı ortalama 4 bin 100 lira olan projenin resmi satışları önümüzdeki hafta başlayacak.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatlar!

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatlar kapsamında peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim yapılıyor. İlk etap teslimlerin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede yüzde 0,39 faiz oranı ile 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Maltepe Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Dairelerin alanları minimum 36 metrekare olarak dizayn edilen Ritim İstanbul Konutları Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Maltepe Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları!

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları dairelerin metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Toplam 1.175 adet dairenin yer aldığı proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Maltepe Ritim İstanbul fiyatları!

Toplam 863 rezidanstan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1' den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul fiyatları 445 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Teknik Yapı Tuzla Evora İstanbul fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje toplam 300 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Teknik Yapı Tuzla Evora İstanbul fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor.

Maltepe Ritim İstanbul fiyatlar!

Toplamda 863 rezidans, 114 ofis ve 53 home ofisten oluşan Ritim İstanbul Maltepe'de satışlar devam ediyor. Projede 2 bin 600 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İşte Maltepe Ritim İstanbul fiyatlar...

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Marmaray durağına 2 kilometre yakınlıkta inşa edilen Ritim İstanbul Evleri'nde satışlar devam ediyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda bulunan Evora İstanbul Residence'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Marina Evleri Deniz İstanbul fiyatları!

Marina Evleri Deniz İstanbul fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde inşa edilen projede konutlar 2016 yılı içerisinde teslim edilecek.

Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Yiğit Grup'un imzasıyla Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı daha çok öğrenciler ve yakınların ilgisini çekiyor.

Fortis İstanbul'un hedefi öğrenciler!

Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, Fortis İstanbul projesinde hedef grupları olan öğrenciler ve çalışan kesimi yakaladıklarını söyledi. İşte Yiğit'in açıklamaları, projenin detayları...

Business İstanbul fiyatları!

Business İstanbul fiyatları ofislerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen projede 48 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

fortis istanbul fiyatları Haberi

fortis istanbul fiyatları

Yiğit İDK Group imzası ile İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden biri olan Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satışa çıkarılıyor. 

Teslimlerin devam ettiği ve yüzde 95’inin satışının tamamlandığı Fortis İstanbul'da 9 cadde dükkanı ve 61 home ofisin satışı bugün saat 14:00'te Eskidji Müzayedecilik’in Yenibosna’daki merkezinde düzenlenecek açık artırma ile yapılacak. 

192 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Fortis İstanbul projesi toplamda 20’şer katlı, üç blok ve 705 konuttan meydana geliyor. 69 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Fortis İstanbul projesinde cadde dükkanlarının metrekare fiyatları 6 bin 990 TL’den satışa çıkarken, home ofislerin satış fiyatı ise 239 bin TL olarak belirlendi. 

Proje lokasyon olarak; Star City, İstwest Meydanı,...