30 / 04 / 2024

Fortis İstanbul ne zaman teslim

Fortis İstanbul ne zaman teslim

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi!

Yiğit Group Fortis İstanbul projesi Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülen proje 20 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım!

Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım bilgilerinden bahsetmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 391 adet konut ve 18 adet dükkandan meydana gelen Fortis İstanbul projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanıyor

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Yiğit Group projesi olarak hayata geçirilen Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonunda deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...

Fortis İstanbul Basın Ekspres projesi başlıyor! İşte detaylar!

Yiğit Group tarafından hayata geçirilecek olan Fortis İstanbul projesi Küçükçekmece'de Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. Projede 391 adet daire ve 18 adet dükkan yer alıyor...

Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor!

İstanbul’un lokasyonu ile dikkat çeken bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor.

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor!

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul’un kaliteli ve konforlu yaşam felsefesi ile hazırlanan örnek daire, doğu ve batı kültürünü harmanlayan iç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Cathay Sone İstanbul ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin alanları 50 ile 147 metrekare arasında değişiyor. Proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay Sone İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Kayaşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilecek olan proje toplam 16 bin 463 metrekare alanda inşa edilecek. Peki Kayaşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Fortis İstanbul Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Yiğit Group'un İstanbul'da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuan'rıda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Proje konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.310 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 233 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim İstanbul ne zaman teslim?

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

Royal İstanbul ne zaman teslim?

Dairelerin 1+0'dan 2+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği Royal İstanbul Residence İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilecek. Peki Royal İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Kavaklı Vira İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 1.155 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Peki Kavaklı Vira İstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 17 blok şeklinde yükselen Vira İstanbul Konutları toplam 92 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1424 daireden meydana gelen Tekfen Hep İstanbul Evleri'nde peşin ödeyenlere yüzde 6 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Vira İstanbul ne zaman teslim?

Gül Proje imzasıyla Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Vira İstanbul projesi 92 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Vira İstanbul ne zaman teslim?

Fortis İstanbul ne zaman teslim Haberi

Fortis İstanbul ne zaman teslim

Hafriyat çalışmaları tamamlanan Fortis İstanbul projesinin temelinin önümüzdeki ay atılması planlanıyor. Toplam 705 adet daireden meydana gelen proje Basın Ekspres Yolu'nda inşa ediliyor.


Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Teslimlerinin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülen proje 20 katlı 3 bloktan oluşuyor.


Küçükçekmece Fortis İstanbul Evleri 192 milyon TL yatırım bedeline sahip. Dairelerin home ofis olarak da kullanılabildiği projede 1+0'lar 58 metrekare, 1+1'ler 86 ve 90 metrekare, 2+1'ler ise 125 metrekare şeklinde tasarlandı.


Yiğit Group Fortis İstanbul Konutları Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre, Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Kuyumcukent'e 772 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık konut fiyatları metrekare bazında 4 bin 100...