30 / 04 / 2024

Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım!

Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım!

Firma: Yiğit Group

Proje: Fortis İstanbul

Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım bilgilerinden bahsetmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 391 adet konut ve 18 adet dükkandan meydana gelen Fortis İstanbul projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanıyor



Sefaköy  Fortis İstanbul  ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Fortis İstanbul projesinde açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı teras, kuru temizleme, açık - kapalı otopark, revir, sauna bulunuyor.


Fortis İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının sonu yanıtı veriliyor. Fortis İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece Sefaköy'de yer alıyor.


Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen Sefaköy Fortis İstanbul Evleri toplam 391 adet konut ve 18 adet dükkandan meydana geliyor. Proje Sefaköy Basın Ekpres Yolu'nda, Aslan Tır Garajı arazisi üzerinde yükseliyor.


Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde dizayn edildiği Sefaköy Fortis Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 45 metrekare ile 120 metrekare, dükkanların alanları ise 80 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor.


Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım!

Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında konum olarak Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre mesafede yer alıyor.


projeye sor



Geri Dön