27 / 04 / 2024

Fortis İstanbul nerede

Fortis İstanbul nerede

Yiğit Group Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul projesinin temelinin önümüzdeki ay atmaya hazırlanıyor. Önder Yiğit, Fortis İstanbul'da metrekare satış fiyatının ortalama 4 bin 100 TL olacağını söyledi.

Yiğit Group 2016 yılında İstanbul'da yeni projelere başlayacak!

Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul projesi görücüye çıktı. Metrekare satış fiyatı ortalama 4 bin 100 lira olan projenin resmi satışları önümüzdeki hafta başlayacak.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Fortis İstanbul görselleri!

Atatürk Havalimanı'na 950 metre uzaklıkta bulunan Fortis İstanbul daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 69 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. İşte Fortis İstanbul görselleri...

Fortis İstanbul projesi bu ay satışta!

Sefaköy'de Aslanlı Tır Parkı'nın yerinde inşa edilecek olan Fortis İstanbul projesinin satış ofisi önümüzdeki haftaya açılacak. 705 rezidans ve ticari ünitelerden oluşan Fortis İstanbul projesinde satışlar bu ay başlayacak...

Fortis İstanbul Sefaköy ne zaman teslim?

Fortis İstanbul Sefaköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Fortis İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 950 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre uzaklıkt

Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım!

Sefaköy Fortis İstanbul ulaşım bilgilerinden bahsetmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 391 adet konut ve 18 adet dükkandan meydana gelen Fortis İstanbul projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanıyor

Fortis İstanbul Sefaköy nerede?

Fortis İstanbul Sefaköy nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 391 adet daire ve 18 adet dükkandan oluşan Fortis İstanbul Evleri'nin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Fortis İstanbul teslim tarihi!

Fortis İstanbul teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sefaköy Fortis İstanbul Residence projesinde yer alan konutların büyüklükleri 45 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor

Sefaköy Fortis İstanbul Evleri!

Teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanan Sefaköy Fortis İstanbul Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Fortis İstanbul Basın Ekspres projesi başlıyor! İşte detaylar!

Yiğit Group tarafından hayata geçirilecek olan Fortis İstanbul projesi Küçükçekmece'de Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. Projede 391 adet daire ve 18 adet dükkan yer alıyor...

Sone İstanbul nerede?

Cathay Group imzası ile yükselecek Sone İstanbul Konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Sone İstanbul nerede?

Fortis İstanbul Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Yiğit Group'un İstanbul'da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuan'rıda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Proje konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

BCC INVEST 0255 İstanbul nerede?

Toplam 8 bin 770 metrekaresi yeşil alandan meydana gelen projede 48 adet residence ve 7 adet villa yer alıyor. Peki BCC INVEST 0255 İstanbul nerede?

Hep İstanbul nerede?

Dairelerin minimum 70 metrekare olarak dizayn edildiği Hep İstanbul Residence 11 blok halinde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki Hep İstanbul nerede?

Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Pearl of İstanbul nerede?

Pearl of İstanbul Hema İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. 11 bloktan meydana gelen proje 62 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki Pearl of İstanbul nerede?

Royal İstanbul nerede?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği Royal İstanbul Konutları Babacan Yapı imzasıyla 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki Royal İstanbul nerede?

Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

11 blok şeklinde yükselen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

Gül Proje Viraİstanbul nerede?

Toplam 92 bin arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Vira İstanbul Beylikdüzü'de teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Peki Gül Proje Viraİstanbul nerede?

Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

4 bin 500 adet daireden meydana gelen Deniz İstanbul projesinde Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan projede daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimleri 2021 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Adım İstanbul nerede?

Toplamda 7 bloktan meydana gelen Adım İstanbul 26 milyon 307 bin 525 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Proje 573 daire ve 34 dükkan bulunuyor. Peki Adım İstanbul nerede?

Fortis İstanbul nerede Haberi

Fortis İstanbul nerede

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin inşaat sektöründeki en önemli yatırımcılarından Yiğit Group İstanbul’a ilk imzasını Fortis İstanbul’la atacak. Yiğit Group’un İstanbul’un gözde iş ve yerleşim merkezi haline gelen Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sakinlerine şehrin merkezinde maksimum konfor sunacak. 


Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, başta Diyarbakır olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 37 yıldır önemli projelere imza attıklarını söyledi. Yiğit Group’un kendi bölgesinde sektöre kazandırdığı değerleri İstanbul’a taşımak istediklerini anlatan Önder Yiğit, Fortis İstanbul’la bu konuda önemli bir adım attıklarını ifade etti. 




Yiğit Group olarak bugüne kadar gerçekleştirdikleri tüm projelerin her zaman arkasında durduklarını belirten Önder Yiğit, müşteri memnuniyetinde bölgenin lider şirketlerinden biri olduklarını vurguladı. 


Yiğit Group’un inşaat, mimarlık, gıda ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösterdiğini anlatan Yiğit, Vitra ve...