14 / 05 / 2024

Fortis İstanbul otopark

Fortis İstanbul otopark

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!

Basın Eskpres'te 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı. Projede toplam 705 adet daire yer alıyor. 

Yiğit İDK Group'a Real Estate Stars'tan ödül!

Yiğit İDK Group, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri'nde İstanbul'daki ilk projesi Fortis İstanbul'la "En Çok Konut Satan Şirketler" kategorisinde ödül aldı.

Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışta!

İnşaat sektörünün iddialı şirketlerinden Yiğit Group’un İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda gerçekleştirdiği Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışa çıktı.

Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor!

İstanbul’un lokasyonu ile dikkat çeken bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul örnek dairesiyle göz kamaştırıyor.

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor!

Fortis İstanbul, örnek dairesiyle fark yaratıyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul’un kaliteli ve konforlu yaşam felsefesi ile hazırlanan örnek daire, doğu ve batı kültürünü harmanlayan iç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Fortis İstanbul otopark Haberi

Fortis İstanbul otopark

Fortis İstanbul, “Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen haberler ile ilgili açıklama yaptı. İşte basında yer alan haberleri yalanlayan o tekzip metni... 

16.11.2021 tarihinde   https://emlakkulisi.com/guncel/kucukcekmece-otopark-kiralanmasi/1890573
 linkinde yayınlanan haber ile Fortis İstanbul Site Yönetimi hakkında ileri sürülen iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. 

Fortis İstanbul Site Yönetimi tarafından alınan kararlar ve yapılan uygulamalar usul ve yasaya uygun olup ileri sürülen iddialar haksız ve mesnetsizdir. 

Haber içeriğinde Fortis İstanbul Site Yönetimi ismi ve siteye ait görüntülere ilgili site yönetiminin izni olmaksızın yer verilmesi ve yanıltıcı izlenim yaratmak suretiyle gerçeği yansıtmayan iddiaların kamuya sunulması açıkça hukuka aykırılık teşkil etmektedir. Bu nedenle 16.11.2021 tarihinde  https://emlakkulisi.com/guncel/kucukcekmece-otopark-kiralanmasi/1890573 yayınlanan haberi tekzip eder, kamuoyuna saygı ile sunarız.