02 / 05 / 2024

Forum Ankara bayramda kaçta açılır

Forum Ankara bayramda kaçta açılır

Forum Ankara Outlet AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?Forum Ankara Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?

Ankara'ya 3.9 milyar TL'lik dev yatırım! 4 yeni metro istasyonu geliyor, bu ilçelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şehitler-Forum Raylı Sistem Hattı'nı uzatmak için başvuru yaptı. Söz konusu proje 3 milyar 900 milyon TL'ye mal olacak.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Eliz Kule'de 945 bin TL'ye! Yeni proje!

Eliz Kule Ankara Ovacık'ta Yozgat Bulvarında hayata geçiriliyor. Forum Ankara'ya 1 dakika uzaklıkta bulunan projede fiyatlar 945 bin TL'den başlıyor.

Ankara'daki AVM'lerin tatil ayarında yeni gelişme! 

Ankara Valiliği’nin daha önce Ankara'da Ramazan bayramının ilk günü kapalı olacağını duyurduğu AVM’lerle yeni bir gelişme yaşandı. Bu bayramda inisiyatif AVM’lere bırakıldı...

Portova Ankara fiyat listesi!

Portova projesi Ankara Keçiören'de inşa ediliyor.  Toplam 91 adet daireden meydana gelen Portova Ankara'da Forum Ankara'ya yakın konumda yer alıyor. 

Forum Ankara yılbaşında açık mı?

Forum Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara yılbaşında açık mı? Forum Ankara yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Ankara 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum Ankara Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum Ankara Kurban bayramı çalışma saatleri...

Optimum Outlet Ankara Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Ankara hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Ankara Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Optimum Outlet Ankara bayramda kaçta açılacak? Optimum Outlet Ankara bayramda kaça kadar açık?

Forum Gaziantep Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Gaziantep hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Gaziantep Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Gaziantep bayramda kaçta açılacak? Forum Gaziantep bayramda kaça kadar açık?

Forum Trabzon Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Trabzon hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Trabzon Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Trabzon bayramda kaça kadar açık? Forum Trabzon bayramda kaçta açılacak?

Forum Kayseri Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Kayseri hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Kayseri bayramda kaça kadar açık? Forum Kayseri AVM bayramda kaçta açılacak?

Forum Ankara bayramda kaçta açılır Haberi

Forum Ankara bayramda kaçta açılır


Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı?

Forum Ankara Outlet AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara Outlet AVM bayramda açık mı? Forum Ankara Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?


Forum Ankara Outlet AVM 17 Temmuz 2015 tarihinde Ramazan Bayramı'nın 1. günü saat 13:00'de açılıyor. Akşam saat 22:00'de kapanıyor. Bayramın diğer günleri ise 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.


Forum Ankara Outlet AVM ulaşım:



Forum Ankara Outlet AVM iletişim:

Telefon: 0 312 567 10 00

www.forum-ankara.com


Ceren...