17 / 05 / 2024

forum bornova ege üniversitesi kavşağına yeni yol

forum bornova ege üniversitesi kavşağına yeni yol

İzmir'in Bornova Belediyesi, otoyoldan Forum Bornova ve Ege Üniversitesi’ne geçişi sağlayan kavşakta özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçmek için ikinci bir yol açıyor...

Ege'de kentsel dönüşüm seferberliği!

Ege’de Akıllı ve Sürdürülebilir Kentsel Dönüşüm Forum'u düzenlendi. Forumda konuşan İzmir'in belediye başkanları kentsel dönüşüm için destek istedi.

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Ege Üniversitesi Emlak Konut'a verilecek iddiası!

İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Ege Üniversitesi’nin Bornova’daki kampüs alanın Emlak Konut'a tahisis edileceğini ve kampüsün Kemalpaşa'ya taşınacağını iddia etti.

Forum Bornova yurt arazisi üzerine mi inşa edildi?

İzmir Bornova'da yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...

Forum Bornova yılbaşında açık mı?

Forum Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova yılbaşında açık mı? Forum Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Coordinat Bornova projesi Forum Bornova'da tanıtıldı!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımını sürdürdüğü Coordinat Bornova projesi, alışveriş merkezlerinde açılan stantlarla geniş kitlelerle buluşuyor.

Ege Üniversitesi'nin deprem cihazları Bornova Belediyesi'nden!

Bornova Belediyesi’nin; binaların depreme dayanıklılığının tespit edilmesinde kullanılan cihaz ve yardımcı ekipmanları Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile birlikte kullanılacak.

Forum Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte FForum Bornova Kurban bayramı çalışma saatleri...

Victoria’s Secret, Forum Bornova AVM'de mağaza açtı!

Victoria’s Secret Beauty & Accessories İzmir’de ilk mağazasını 3 Eylül tarihinde Forum Bornova alışveriş merkezinde açtı. Türkiye’deki 8. mağazasını İzmir’de açan Victoria’s Secret yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bornova'daki Ağaçlı Yol konut yapımına uygun hale getirildi!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Yılmaz, bugünkü yazısında Bornova Kazım Dirik Mahallesi'ndeki iki ayrı arazinin detaylarını anlattı. Yılmaz, 54 bin metrekarelik alanın ticaret merkezi ve konut yapımına uygun hale getirildiğini belirtti.

Bornova +1 Down Kafe bugün açılıyor!

Down Sendromlu gençlerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla Bornova Belediyesi, İZBAŞ ve Ege Üniversitesi işbirliği ile kurulan Down Kafe yarın (perşembe) açılacak.

İnci Deri İzmir'deki 5. mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e ulaştıran İnci Deri; Agora, Alsancak, Forum Bornova. İzmir Optimum'dan sonra Mavibahçe AVM'de açtığı yeni mağazasıyla ise İzmir'deki mağaza sayısını 5'e çıkarmış oldu.

forum bornova ege üniversitesi kavşağına yeni yol Haberi

forum bornova ege üniversitesi kavşağına yeni yol


İzmir'in Bornova Belediyesi, otoyoldan Forum Bornova ve Ege Üniversitesi’ne geçişi sağlayan kavşakta özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçmek için ikinci bir yol açıyor. 


Çamdibi Altındağ yönünden gelen arabaların, söz konusu kavşağa girmeden otoyolun karşısına geçmesini sağlayacak 600 metrelik yol, iki ayda tamamlanacak. Yeni düzenlemede Çamdibi yönünden gelenler, kavşağa girmeden otoyol kenarından Aydın yönüne ilerleyecek. Yaklaşık 300 metre sonra Manda Çayı kenarından, otoyol viyadüğünün altından geçerek İzmir yönüne dönecek. 600 metrelik bir baypas sistemiyle kavşak trafiğine girmeden, Forum Bornova ve Ege Üniversitesi yönüne...