02 / 05 / 2024

Fotoğraf Yarışması başvuruları

Fotoğraf Yarışması başvuruları

“WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda geri sayım başladı. Konusu, “Suya Yön Verenler” olarak belirlenen, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmada son başvuru tarihi 13 Eylül 2014.

Aile Bakanlığı öyle bir duyuru yaptı ki! Tek seferde 25 bin, 10 bin ve 5 bin TL ödeme yapılacak! Bu parayı mutlaka alın!

Aile Bakanlığı, Cumhuriyetin 100’üncü yılı için hem fotoğraf sanatının desteklenmesi hem de Türk kadınının sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif etkinliklerde başarılarının ortaya konması için “100. yılda Türk Kadını” isimli bir fotoğraf yarışması düzenlenecek.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı.

Altın Emlak Altın Hikayeler yarışması başladı!

Altın Emlak'ın emlak danışmanlarının başlarından geçenleri hikayeleri kaleme aldıkları "Altın Hikayeler" yarışması için başvurular başladı...

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

İTÜ'nün meslek lisesinden Ulusal Artırılmış Gerçeklik Proje Yarışması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Ulusal Artırılmış Gerçeklik Proje Yarışması başlattı.

29. Altın Çekül başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Ödülleri’ bu yıl Yapı Kataloğu çatısı altında 29. kez düzenlenecek. Yarışma Başvuruları 15 Nisan'da başlıyor...

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Taksim için tasarım yarışması başladı: Ödül 50 bin euro!

İBB tarafından düzenlenen Taksim Kentsel Tasarım Yarışması'nın takvimi açıklandı. Yarışmaya katılmak için projeler 10 Mayıs tarihine kadar teslim edilebilecek...

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları başlıyor!

Rönesans Holding’in bu yıl  altıncısını düzenleyeceği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci başladı. Yarışmanın bu seneki konsepti ise “Kendine Yeten Verimli Yaşam Alanları” olarak belirlendi...

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başlıyor! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın bu sene altıncısı düzenleniyor. Yarışma için başvurular başladı...

Ytong Mimari Fikir Yarışması’na katılım için son gün 2 Aralık!

Türk Ytong tarafından 20’ncisi gerçekleştirilen Mimari Fikir Yarışması başvuru sürecinde geri sayım başladı. Yarışma için son katılım tarihi 02 Aralık 2019 olarak belirlendi.

ÇEİS’in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması başlıyor!

Mimarlık, mühendislik ve tasarım alanlarında faaliyet gösteren profesyoneller ile üniversitelerin aynı bölümlerinde okuyan öğrencilerin başvurabileceği ‘Yapı Tasarım Yarışması’, profesyonel kategoride 190 bin, öğrenci kategorisinde 70 bin olmak üzere toplamda 260 bin TL ödül verecek...

Fotoğraf Yarışması başvuruları Haberi

Fotoğraf Yarışması başvuruları

Hayatın kaynağı olan suyu dünyanın her yerinde, bir noktadan başka bir noktaya taşıyan pompa sistemleri kuruluşu WILO, doğa ve sanatseverler tarafından büyük beğeni toplayan fotoğraf yarışmasını 2014 yılında da gerçekleştiriyor. Yarışma bu yıl “Suya Yön Verenler” teması ile yapılıyor.


WILO’nun, içme suyu kaynaklarının azalması, suyun temiz ve verimli kullanılması gibi konulara dikkat çekmek amacıyla düzenlediği “WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması” için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Fotoğrafçıların eserlerini teslim etmeleri için son tarih, 13 Eylül 2014 olarak belirlendi.


Çarpık kentleşme, nüfus ve sera gazlarının artışı, kontrolsüz sanayileşme gibi etkilerle suyun önemi her geçen gün artıyor. WILO, düzenlediği fotoğraf yarışmasıyla suyun verimli kullanılması konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyor. Yarışma ile hayatın kaynağı olan suyun paha biçilmez değerinin fotoğraflarla belgelenmesi amaçlanıyor.


WILO üçüncü kez gerçekleştirdiği yarışmayı,...