19 / 05 / 2024

Four Seanons Hotel Bosphorus

Four Seanons Hotel Bosphorus

İstiklal Türkiye'nin önde gelen konut ve turizm projelerini hayata geçiren Astay Gayrimenkul'ün bir yatırımı daha ödüle layık görüldü. Ödülü Four Seasons Hotel Bosphorus adına Otel Müdürü Nihat Yücel aldı...

Four Seanons Hotel Bosphorus Avrupa'nın en iyi otel Spa'sı ödülünü aldı!

İstiklal Türkiye'nin önde gelen konut ve turizm projelerini hayata geçiren Astay Gayrimenkul'ün bir yatırımı daha ödüle layık görüldü. Ödülü Four Seasons Hotel Bosphorus adına Otel Müdürü Nihat Yücel aldı.

Four Seanons Hotel Bosphorus Avrupa'nın en iyi otel Spa'sı ödülünü aldı!

İstiklal Türkiye'nin önde gelen konut ve turizm projelerini hayata geçiren Astay Gayrimenkul'ün bir yatırımı daha ödüle layık görüldü. Ödülü Four Seasons Hotel Bosphorus adına Otel Müdürü Nihat Yücel aldı.

Türkler için gayrimenkul her zaman yatırım aracı oldu!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Four Seasons Hotel Bosphorus’ta iş dünyasının önemli temsilcileriyle bir araya geldi. Okay, ekonomiye ve sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Avi Alkaş: Gayrimenkul sektörünü 1 numaralı güç haline getireceğiz!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş tarafından 5-6 Aralık'ta Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek olan "gayrimenkul sektörünün büyük buluşması" RE 360'ın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu'nun kına gecesinden kareler!

Ali Ağaoğlu kızını evlendiriyor. 24 Aralık’ta Koray Kırcal’la nikâh masasına oturacak olan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi, önceki akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı.

Ali Ağaoğlu, kızının kına gecesine baskın yaptı!

24 Aralık’ta Koray Kırcal ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi dün akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı. Ali Ağaoğlu dün akşam kızı Sena'nın "Kınası"na baskın yaptı.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık'ta!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı bu yıl 17 Aralık 2015 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak.

Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017'de!

Keleşoğlu’nun 'İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizistanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, bugün düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Sıng Of The Cıty Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul ödülleri görkemli bir törenli sahiplerini buldu. Firmalar birçok dalla ödül aldı. Tören Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşti.

Four Points by Sheraton Hotel açıldı!

Türkiye'de Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu, İstanbul'un önemli sanayi bölgesinde açıldı. Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu'nun açılışı yapıldı.

2000 yılında Atik Ali Paşa Yalısı otel haline getiriliyormuş!

Özelleştirme İdaresi'nin açtığı ihale sonucunda, 49 yıllığına, 29 milyon 250 bin dolara Four Seasons Hotel'e kiraya verilen Atik Ali Paşa Yalısı 2002 yılında otel olarak hizmete girecekmiş.

The Address Residence İstanbul 'da metrekaresi 5 bin 300 dolar!

Dünya'nın önde gelen gayrimenkul şirketi Emaar'ın ödüllü markası "The Address" İstanbul'da! 435 milyon dolarlık maliyetle hayata geçirilen projenin lansmanı dün Four Seasons Hotel Bosphorus'ta yapıldı.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

The Address Resindence 3 Mart'ta görücüye çıkıyor!

maar Türkiye, Emaar Square projesinin gözbebeği The Address Resindence İstanbul’un lansmanını Four Seasons Hotel’de gerçekleştiriyor. Proje 3 Mart'ta gerçekleşecek olan basın toplantısıyla görücüye çıkacak.

Four Seanons Hotel Bosphorus Haberi

Four Seanons Hotel Bosphorus

Four Seasons Hotel Bosphorus, spası Spa & Hammam ile Amerika'nın prestijli dergisi Travel&Leisure tarafından düzenlenen 2013 World's Best Avvards okuyucu anketi sonucunda Avrupa'nın en iyi otel Spa'sı ödülüne değer bulundu. Temmuz ayında New York'ta düzenlenen törende ödülü Four Seasons Hotel Bosphorus adına Otel Müdürü Nihat Yücel aldı. 2012'de de yılın büyük şehir oteli ödülünü alan Four Seasons Hotel Bosphorus başarısını perçinledi.

Travel&Leisure okuyucuları tarafından Avrupa'nın en iyi otel Spa'sına sahip oteli seçilmenin kendilerini onurlandırdığını belirten Four Seasons Hotel Bosphorus Genel Müdürü Leonardo Baiocchi, "İstanbul'un geçmişi ve günümüzü sentezlemesi gibi geleneksel ve çağdaş spa terapilerini mükemmel bir şekilde birleştiren Spa & Hammam ile ne kadar gurur duysak azdır" dedi. 


Diğer spalardan farklı bir konsepte.sahip olan Spa & Hammam Osmanlı esintileri taşıyor. Hamam...