28 / 04 / 2024

FPS Prodüksiyon

FPS Prodüksiyon

Eski Galata Köprüsü üzerinde fuar ve reklam çalışması yapmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden aynı gün izin alan iki prodüksiyon firmasının yönetici ve çalışanları mahkemelik oldu

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Pgm Konstrüksiyon Endüstriyel İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Pgm Konstrüksiyon Endüstriyel İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Turan Çanacık tarafından kuruldu.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Fbcb Konstrüksiyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fbcb Konstrüksiyon İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Othman M.S.S. Tarkhanı tarafından kuruldu.

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Ürgüp tarafından kuruldu.

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Ürgüp tarafından kuruldu.

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Bakan tarafından kuruldu.

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Onaylı tarafından kuruldu.

Kg Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Keskin tarafından kuruldu.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faben İnşaat Reklam Danışmanlık Prodüksiyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Gökhan Tahiroğlu tarafından kuruldu.

FPS Prodüksiyon Haberi

FPS Prodüksiyon

FPS Prodüksiyon’un sahibi Alihan Karagül ile İDF Prodüksiyon’un ortaklarından Adsız Doğan Ekmekçi’nin de aralarında bulunduğu 4 kişi hakkında tehdit, hakaret gibi suçlardan 3 ay ile 5 yıla arasında değişen hapis istemiyle dava açıldı. Karagül, Ekmekçi, Günhan Berk Bengü ve Ahmet Burak Tran önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.  İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca hazırlanan iddianamede, cipi ile süratle platforma giren Adsız Doğan Ekmekçi, Alihan Karagül, Ahmet Burak Turan ve Günhan Berk Bengü tarafından “Birazdan buraya 300-400 silahlı adam gelecek, gününüzü göreceksiniz. Hemen Burayı terk edin” denilerek tehdit edildiği öne sürüldü. Adsız Doğan Ekmekçi’nin ise Osman Keskin, oyuncu Ahmet Olgun Sünear, Alihan Karagül ve Ahmet Burak Turan’a küfür ettiği iddia...