28 / 04 / 2024

Francesco Garofalo

Francesco Garofalo

Çinli zengin yatırımcılar aradığını belirten Başkan Francesco Garofalo, bin 700 kişilik kasabanın devredilmesinin ardından hizmete devam etmeye hazır olduğunu ifade etti.

Framad Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Framad Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Francesco Ibba tarafından kuruldu.

Orizzonte Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Orizzonte Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Francesco Rozzi tarafından kuruldu.

FC Barcelona'nın stadını Türk şirketler mi yenileyecek?

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo, "İnşaat işleri 2018 yazında başlayacak. Türk şirketler de teklif verebilir. Biz stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun istiyoruz, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz.

İtalya'nın San Sossio Baronia kasabası satılıyor!

İtalya'da ekonomik desteklerin yetersizliğine tepki gösteren San Sossio Baronia'nın belediye başkanı Francesco Garofalo, kasabayı Facebook'tan satışa çıkardı.

İtalya'da bin 700 kişilik kasaba satılıyor!

Çinli zengin yatırımcılar aradığını belirten Başkan Francesco Garofalo, bin 700 kişilik kasabanın devredilmesinin ardından hizmete devam etmeye hazır olduğunu ifade etti.

Jemini Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jemini Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Michael Andrew Jenkins, Paola Ramella Pezza, Francesco Lasorte tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak 2014 tarihinde kuruldu.

Çimentaş ve Çimbeton Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Francesco Caltagirone seçildi!

Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası T.A.Ş., Kurumsal Yönetim Komitesi Oluşturulması hakkında açıklamalar yaptı

Francesco Morace: Moda mutluluk için çalışıyor!

EcoDesign Konferansı için Türkiye'ye gelecek pazar araştırmacısı ve Future Concept Labs'ın kurucusu Francesco Morace modanın mutluluk için çalıştığını ve mutfakların evlerdeki yeni yaşam alanları olacağını söyledi

Studio 9 İstanbul, Nişantaşı'nın yeni galerisi oldu!

İstanbullu sanatseverler, Studio 9 İstanbul'un açılışıyla yeni bir sanat merkezine daha kavuştu. Jonah Samon, İtalyan heykeltıraş Francesco Albano ve Kanadalı performans sanatçısı Marie-Lou Desmeules'i ağırladı

Ariston Thermo Grup Türkiye pazarına önem veriyor!

Türkiye'yi önemli bir pazar olarak gördüklerini söyleyen İtalyan kombi firması Ariston Thermo Grup'un Türkiye Ülke Müdürü Francesco Sgarbi, bu potansiyeli gördükleri için ürünlerin Avrupa'yla aynı anda Türkiye'de satıldığını belirtiyor

Francesco Garofalo Haberi

Francesco Garofalo

İtalya’nın San Sossio Baronia bölgesinden sorumlu Belediye Başkanı Francesco Garofalo, kasabayı Facebook üzerinden satışa çıkardı. Çinli zengin yatırımcılar aradığını belirten Başkan Garofalo, bin 700 kişilik kasabanın devredilmesinin ardından hizmete devam etmeye hazır olduğunu ifade etti. Kasabanın AC Milan ya da Inter’den daha ucuza mal olacağına dikkat çeken Garofalo, gelirin ise çok daha fazla olacağını belirtti. Puglia ve Campania arasında yer alan kasabanın denizden 650 metre yüksekte ve ağaçlarla kaplı olduğunu kaydeden Garofalo, “Yatırımcılar, paraları karşılığında büyük bir turist potansiyelinin yanı sıra geniş bir yeşilliğe de sahip olabilir” diye...