06 / 05 / 2024

Franchise giriş bedeli

Franchise giriş bedeli

Franchise giriş bedeli yatırımcı için oldukça büyük bir maliyet kalemi oldu. Franchise giriş bedeli 100 bin TL'nin altında olan 33 marka 2019 sonuna kadar 878 şube açmayı planlıyor.

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Bvm Teknoloji Girişim Anonim Şirketi Kuruldu!

Bvm Teknoloji Girişim Anonim Şirketi Kadıköy’de 1.00.000,00 TL sermaye bedeli ile Vadat Özçelik tarafından kuruldu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Girişim elektrik yeni ihale kazandı!

Girişim Elektrik'in Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bağlı ortaklığı Europower Enerji, bedeli 68,9 milyon olan işin ihalesini aldı. 

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz tarafından kuruldu.

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Kahraman tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe franchise bedellerine kur ayarı!

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 210 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yaman, İmdat Yaman ve Ramazan Yaman tarafından kuruldu.

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlker Dönmez tarafından kuruldu.

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi kuruldu!

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  60 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ekinci Cafer Tezcan, Durmuş Urkaç, Neşet Karahan tarafından kuruldu.

Franchise giriş bedeli Haberi

Franchise giriş bedeli

Hem yeni kurulan marka sayısındaki artış hem de köklü markaların indirimleri 2019 yılında franchise giriş bedelleri üzerinden bir rekabet ortamı yarattı. Zira birçok marka giriş bedellerini düşük tutmaya başladı.

Ekonomist Dergisi'nden Burcu Tuvay'ın haberine göre;  bazı markalar franchise giriş bedeli talep edip aylık cirodan bir bedel istemezken, bazı markalar kullanım hakkı ve cirodan pay ve reklam bedeli talep edebiliyor. Tam da bu durumda franchise bedelinin düşük tutulması girişimci üzerindeki motivasyonu arttırıyor. Özellikle belli dönemlerde markalar, şubeleşme atağında birçok promosyon yapıyor. Bu da yatırımcıya daha uygun bütçelerle franchising sistemi altında bir markanın parçası olma imkanı sağlıyor. Şirketler, çeşitli dönemlerde bu tür uygulamalarla markalarını daha geniş alanlara yayma ve daha fazla yatırımcıya ulaşma fırsatı yakalayabiliyor.

Biz de haberimizde franchise giriş bedeli 100 bin...