01 / 05 / 2024

Franchise zinciri Little Caesars

Franchise zinciri Little Caesars

Franchise zinciri Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasında tüketicilerle buluşan Little Caesars, şube ağına şimdi de Trabzon’u ekledi.

Little Caesars Kadıköy şubesi açıldı!

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirleri arasında yer alan Little Caesars, büyüme hamlesini, Kadıköy’de açtığı yeni şubesiyle sürdürüyor.

Little Caesars 2020 sonuna kadar 10 franchise şube açmayı planlıyor!

Little Caesars, Covid-19 döneminde yatırımcılara ödeme öteleme, destek primi, hammadde alımlarında indirim gibi fırsatlar sundu. Yüzde 80'i franchise olan toplam 85 şubeyle faaliyet gösteren şirket, bu yılın sonuna kadar 10 franchise şube açmayı planlıyor

Milli emlak zinciri firması kurulacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe uzun süredir Franchise firmaların elde ettikleri cirolar üzerine hükümete yakın çevreler harekete geçti. Yerli emlak zinciri kurulması için çalışmalara başlanıyor…

Kasap Döner franchise bedelini TL’ye çevirdi!

58 şubeli döner zinciri Kasap Döner'in sahibi Global Restoran Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, Türk Lirası'nın güçlendirilmesi ve korunması kampanyasına dâhil olarak franchise bedelini dolardan TL'ye çevirdiklerini dile getirdi. 

Demlik, franchise verecek yeni girişimciler arıyor!

Bir çay mağazası zinciri olan Demlik, franchise verecek yeni girişimciler arıyor. Bu yıl Türkiye'de 12 ilde 25 yeni şube açılması planlanıyor. Bunun yanı sıra yurtdışına yönelik planlar da var. Şirket, Berlin, Nurnberg, Amsterdam gibi şehirlerde de mağazalar açacak.

TGM Trend Gayrimenkul girişimcilere fırsatlar sunuyor!

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor. 

TGM Trend Gayrimenkul'den kadın girişimcilere özel fırsatlar!

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TGM Trend Gayrimenkul, Diyarbakır'da açılıyor!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörü ile interaktif medya alanlarında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Konya merkezli Aydın Holding tarafından kurulan ve ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri TGM Trend Gayrimenkul Diyarbakır’da açılıyor.

Altın Emlak, Antalya Franchise Eurasia'da!

Türkiye’nin en güçlü emlak zinciri Altın Emlak Antalya Bayilik Fuarı Franchise Expo Eurasia’da kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ve 30 bine yakın ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Gelik 100 şubeli restoran zinciri olmayı hedefliyor!

İstanbul’da 5 şubesiyle faaliyet gösteren Gelik, franchise yoluyla büyüme kararı aldı. Gelik’in yakın gelecekte 100 şubeli bir restoran zinciri haline getirilmesi planlanıyor.

Emlak İstasyonu Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Anatolium Marmara AVM Kartal’da açılıyor!

MAYA Grubu’nun sahip olduğu AVM zinciri markası Anatolium Alışveriş Merkezleri'nin 3. Halkası Kartal'da açılıyor. Franchise haklarının MAYA Grubu’nda olduğu IKEA Türkiye’nin 6. mağazası da projede yerini alacak.

1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 7 franchise işletme rakamına ulaşan 1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor. 1A Plus İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde yerini aldı.

Franchise zinciri Little Caesars Haberi

Franchise zinciri Little Caesars

Trabzon şubesi için düzenlenen açılış törenine Genel Müdür Banu Arıduru da katıldı. Trabzonlularla lezzetlerini buluşturan Little Caesars, ilk günden pizza severlerden büyük ilgi gördü.


Arıduru, açılışta yaptığı konuşmada, “Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Eskişehir ve Tekirdağ’da yer alan geniş şube ağımıza Trabzon’u da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Trabzon şubemiz aynı zamanda Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk şubemiz oldu. Sahip olduğu zengin mutfağıyla birçok lezzeti barındıran Trabzon öncelik verdiğimiz lokasyonlardan biriydi. Trabzon’un yerel lezzetlerini severek tüketiyoruz. İlerleyen dönemde pizzalarımıza bu lezzetleri dahil ederek çeşitlilik sunmayı planlıyoruz. Ülkemize nam salmış bu lezzetlerin yanı sıra Trabzonluların, bir de Little Caesars’ın annelerimizin evde yaptığı gibi doğal ve günlük hamur ile sezon mahsulü domates sosu ve güvenilir malzemeler kullanarak yaptığı lezzetli pizzalarını kısa sürede seveceklerini düşünüyoruz.” dedi.


Dünya...