27 / 04 / 2024

Frankfurt Avrupa

Frankfurt Avrupa

Frankfurt Avrupa' PwC ve Urban Land Institute işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki tahminleri içeren "Emerging Trends in Real Estate Europe 2014 -Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2014" raporunun sonuçları dün paylaşıldı.

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

Frankfurt Ambiente 2016 Fuarı'na Türkiye'den 126 firma katıldı!

Türkiye, mutfak ve ev eşyalarında Avrupa’nın önemli tedarikçileri arasına girdi. Frankfurt'taki Ambiente 2016 Fuarı'na Türkiye'den 126 firma katıldı. Fuarda, endüstriyel mutfak ürünleri büyük ilgi gördü.

Avrupa Merkez Bankası faiz oranını değiştirmedi!

Avrupa Merkez Bankası (ECB), piyasa beklentileri doğrultusunda faiz oranlarında değişiklik yapmadı. ECB Başkanı Mario Draghi, faiz kararının ardından Türkiye saati ile 15.30'da Frankfurt'ta basın toplantısı düzenleyecek.

Avrupa Merkez Bankası faiz oranlarında değişiklik yapmadı!

Avrupa Merkez Bankası, piyasa beklentileri doğrultusunda faiz oranlarında değişiklik yapmadı. ECB Başkanı Mario Draghi, faiz kararının ardından Türkiye saati ile 15.30’da Frankfurt'ta basın toplantısı düzenleyecek.

Avrupa Merkez Bankası faiz oranları değişmedi!

Avrupa Merkez Bankası (ECB), piyasa beklentileri doğrultusunda faiz oranlarında değişiklik yapmadı. ECB Başkanı Mario Draghi, kararların gerekçesini Türkiye saati ile 15.30’da Frankfurt'ta düzenlenecek basın toplantısında açıklayacak.

Avrupa Merkez Bankası binasının açılışında olay çıktı!

Avrupa Merkez Bankası binasının açılışı öncesi olay çıktı. Frankfurt'taki yeni binanın açılışı öncesinde "Blockupy" hareketinden çok sayıda gösterici, polis araçlarını yaktı ve çevre binalara zarar verdi.

Atatürk Havalimanı Avrupa'nın 4. Büyük havalimanı oldu!

Geçtiğimiz yıla oranla yolcu sayısını yüzde oranında artıran Atatürk Havalimanı Londra Heathrow, Paris Charles De Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından Avrupa'nın en çok yolcuya hizmet veren dördüncü havalimanı oldu.

Avrupa Merkez Bankası Frankfurt'taki yeni binasına taşındı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Almanya'nın Frankfurt kentinde inşaası tamamlanan yeni gökdelenlerine taşındı. ECB'nin 2002 ortalarında yapımına başladığı yeni çift kuleleri, Frankfurt'un Ostend semtinde eski hal binasının yerine inşa edildi.

Türkiye 141 gökdeleniyle Avrupa'da dördüncü sırada!

Türkiye, 141 binayla Avrupa'da en çok gökdelene sahip ülke olurken, Eskişehir Yolu ve Çukurambar bölgelerinde yoğunlaşan yüksek binalarıyla Ankara, Paris ve Frankfurt gibi önemli metropolleri geride bırakıp Londra'nın ardından 4. sırada yer aldı.

Main Nehri Frankfurt turizmini olumlu etkiliyor!

Almanya'nın Frankfurt kentini ikiye bölen Main Nehri’ndeki tekne turlarına katılanlar, Avrupa’nın en yüksek gökdelenlerine sahip kentin manzarasından büyüleniyor.Main Nehri'nde 50 dakika ile 2 saat arasında değişen tekne turları düzenleniyor.

Servet GYO, Frankfurt’ta Avrupa Merkez Bankası'na komşu konut yapacak!

Servet GYO, 60 milyon euro yatırımla satın aldığı Frankfurt’ taki arsada Avrupa Merkez Bankası'na komşu konut yapacak. Çelik, "Türk inşaat tecrübesi Alman mimarisiyle birleşecek" dedi...

Sinpaş GYO, Frankfurt’taki arsada Avrupa Merkez Bankası'na komşu konut yapacak!

Servet GYO, 60 milyon euro yatırımla satın aldığı Frankfurt’ taki arsada Avrupa Merkez Bankası'na komşu konut yapacak. Çelik, "Türk inşaat tecrübesi Alman mimarisiyle birleşecek" dedi...

Atatürk Havalimanı Avrupa üçüncüsü oldu!

Atatürk Havalimanı'nı kullanan yolcu sayısı ilk çeyrekte yüzde 11 artarak Avrupa'nın en çok kullanılan üçüncü havalimanı oldu. 50 yıldır listede ilk üçe giren Frankfurt'u yerinden etti.

Frankfurt Avrupa Haberi

Frankfurt Avrupa

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri hem rapor sonuçlarını hem de sektördeki son gelişmeleri tartıştı. Raporun sonuçlarına göre geçen yılın gözde şehirlerinden biri olan İstanbul, birkaç sıra gerilemesine rağmen 7. sırada yer alarak yatırım için en iyi 10 şehir arasındaki yerini korudu. Avrupa'nın ana gayrimenkul pazarlarındaki birincil varlık rekabeti, yatırımcıları getiri arayışıyla İrlanda ve İspanya gibi toparlanan pazarlara, bölgesel merkezlere ve ikincil gayrimenkul stokuna yöneltiyor. 


GELİŞEN EKONOMİ

 Rapora göre, İstanbul, güçlü bir ekonomiyle desteklenen ve hızlı büyüyen bir pazara sahip olduğu için genellikle yatırımcıların favori şehirlerinden olmayı 2014 yılı için de sürdürdü. Bunun yanı sıra, 75 milyonluk genç ve hızla büyüyen nüfusuyla Türkiye, demografisi bakımından da oldukça cazip. "Refah düzeyinin yükselmesi "ve"orta sınıfın kendisini yeniden tanımlamasının" ülkeyi perakendecilik bakımından da cazip kıldığı...