20 / 07 / 2024

frankfurt ECE

frankfurt ECE

Alman AVM firması ECE, Allianz ve CA IMMO ile birlikte Frankfurt'ta Skyline Plaza isimli bir AVM açtı. 360 milyon euroluk merkezin çatısına ise devasa bir bahçe yapıldı

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası'nın değeri 13.9 milyon Euro oldu!

Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası Frankfurt'un Westend bölgesinde güneybatı ucunda Myliusstraße'de konumlanıyor. Ziraat GYO Frankfurt Ofis Binası'nın değeri 13.9 milyon Euro oldu.

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Ece Ct Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Ct Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Erdem tarafından kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Eda Ece: Emlak haberleri seviliyor!

Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Ulus'ta ev aldığını iddialarını yanıtladı. 

Naci Ağbal: Enflasyonun 2021 sonunda yüzde 9,4 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz!

TCMB Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyonun 2021 sonunda yüzde 9,4 olarak gerçekleşeceğini, 2022 sonunda yüzde 7'ye, 2023 sonunda ise orta vadeli hedef olan yüzde 5 seviyesine gerileyerek istikrar kazanacağını tahmin ediyoruz." dedi.

Eda Ece kiraladığı daireyi satın aldı!

Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Eda Ece Ulus'ta kiraladığı daireyi satın aldı.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Ece Uslu Urla'ya yerleşti!

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Uslu, Urla'ya yerleşti.

Ece Seçkin reklam parasıyla villa alacak!

Son 2 ayda yaptığı marka anlaşmalarından 2 milyon lira kazanan Ece Seçkin, birikimiyle uzun zamandır istediği villayı alacak.

frankfurt ECE Haberi

frankfurt ECE


Yönettiği 189 alışveriş merkezi (AVM) ile Avrupa'da sektör lideri olan ECE Grubu, anavatanı Almanya ile birlikte Türkiye'ye odaklandı. ECE Grubu CEO'su Alexander Otto, özellikle İstanbul'da AVM sayısı artarken bir yandan da perakende sektürünün büyümeye devam ettiğini söyledi. Otto, "Dinamik Türkiye, Almanya ile birlikte en çok önem verdiğimiz pazarların başında geliyor" dedi. 


ÇATISI BAHÇE OLDU 

ECE, geçtiğimiz günlerde Frankfurt'ta Allianz Real Estate ve CA Immo ortaklığıyla 360 milyon euroya mal olan Skyline Plaza AVM'nin açılışını yaptı. 38 bin metrekarelik kiralanabilir alan ve 180 mağazadan oluşan AVM, şehrin yeni gelişen bölgesi Europa Quarter'da bulunuyor. Genel olarak şantiye alanı gibi görünen Frankfurt'ta, şehrin silüeti dev gökdelenlerle değişmeye başlıyor. Böyle bir ortamda şehrin master planına uygun bir AVM yaptıklarını söyleyen Otto, bunun için AVM'nin çatısını...