05 / 05 / 2024

Frankfurt ISH 2017

Frankfurt ISH 2017

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Eczacıbaşı Yapı, ISH Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı ISH Frankfurt Fuarı’nda, yaklaşık 2 bin m2’lik alanda, VitrA ve Burgbad markalarının yeniliklerini sergiledi. Fuar 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

ODE Yalıtım'a ISH 2017’de büyük ilgi!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı olan ISH 2017’de büyük ilgi gördü.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Bursa Şehir Hastanesi 2017'de açılacak!

Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Bursa Şehir Hastanesi projesinin Bursa dışında çevre illere de hizmet vereceğini ve hastanenin 2017 yılında faaliyete gireceğini söyledi.

ISH 2017 Fuarı'na partner ülke Türkiye olacak!

Türkiye , dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Türkiye ISH 2017 Fuarı'na partner ülke olacak!

Türkiye, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Ordu Kent Müzesi 2017'de açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Yılmaz, Ordu'da Kent Müzesinin kurulacağı müjdesini verdi. Yılmaz Ordu Kent müzesinin 2017 yılında kurulmasını planladıklarını dile getirdi.

İstiklal'deki Rumeli Han 2017'de otel olarak açılacak!

İstanbul’un en bakımsız, karışık ama içine girince her haliyle bir şekilde insanı yakalayan, terasıyla etkileyen binalarından biri Rumeli Han renove edilecek ve 2017’de ‘Rumeli Han, A Curio Collection By Hilton Hotel’ olarak açılacak.

Sabuncubeli Tüneli'nin 2017 sonunda bitirilmesi hedefleniyor!

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, "Tünelin 2018 yılının Ocak ayında bitirilmesi düşünülüyor. Bizim öncelikli hedefimiz bu tüneli 2017 yılının son ayında bitirmek" dedi.

İlk katılım bankası olan Kt Bank AG Frankfurt'ta açıldı!

Kıta Avrupası'nın ilk katılım bankası KT Bank AG Frankfurt'ta açıldı. 4.3 milyon Müslüman'ın 45 milyar euro değerinde varlığının bulunduğu Almanya'da hizmet verecek banka, 5 yılda 486 milyon euro aktif büyüklüğe ulaşmayı hedefliyor

Yunanistan'da emlak fiyatları 2017'ye kadar yüzde 18 düşecek!

Yunanistan'da emlak fiyatlarının 2017 yılına kadar yüzde 17-18 düşeceği tahmin edildi. Emlak komisyoncusu GLP Values tarafından hazırlanan bir rapora göre Yunanistan'da gayrimenkul piyasasının bir düşüş sarmalına girmesi bekleniyor.

Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

Çukurova Gayrimenkul'ün Çukurova Balkon projesinde teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 240 adet daireden oluşan projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Çorlu Hükümet Konağı inşaatı 14 Nisan 2017'de bitecek!

Tekirdağ Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (Tekirdağ YİKOB) kontrolünde 2015 yılının Şubat ayında yer teslimi yapılan Çorlu Hükümet Konağı'nın inşaatı 14 Nisan 2017 günü bitecek.

Frankfurt ISH 2017 Haberi

Frankfurt ISH 2017

Kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi benzersiz tasarımlarla birleştiren Seramiksan, Unicera Fuarı’nda 2017 koleksiyonunu sunmasının hemen ardından katıldığı ISH 2017 Fuarı’nda da vitrifiye serileriyle damga vurdu. Dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisi ile el değmeden üretim yapan Seramiksan’ın farklı renk ve modeldeki vitrifiye grubu, fuarda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerden tam not aldı.


Seramiksan vitrifiye grubunda yer alan su tasarrufu sağlayan ürünleri, kanalsız rimless klozetleri ve farklı modellerdeki lavabolarını fuarda sergiledi. Vitrifiye grubunda yer alan 2,5 – 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni oval ve kare takımları da ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.


Seramiksan İhracat Müdürü Rıfat Noyan: “Unicera İstanbul Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı’nda geniş ürün gamımızı sunduktan hemen sonra Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen ISH 2017 Fuarı’nda ziyaretçiler ve sektör profesyonelleri...