01 / 05 / 2024

fransa mapic fuarı

fransa mapic fuarı

Türkiye temsilciliğini 2006 yılından bu yana Alkaş’ın üstlendiği dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı olan Mapic, bu yıl da sağladığı imkanlarla Türk yatırımcı ve iş adamlarının yüzünü güldürdü...

MAPIC Fuarı’ndaki Simit Sarayı standı yoğun ilgi görüyor!

Fransa'nın Cannes kentinde 13-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC Fuarı’ ndaki Simit Sarayı standı katılımcılardan yoğun ilgi görüyor....

Gayrimenkul sektörü Mapic fuarına hazırlanıyor!

Perakende ve gayrimenkul sektörü liderleri 13-15 Kasım'da düzenlenecek Mapic fuarına hazırlanıyor...

Fransa'da düzenlenen Mapic Fuarı'na 5 Türk şirket katıldı!

Mapic Fuarı'nda en çok ilgiyi Türkiye'deki alışveriş merkezleri gördü...

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

Karmod Paris'te Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na katıldı!

Karmod, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na (Batimat) katıldı.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

 MIPIM 2018 Fuarı 13 Mart'ta başlıyor!

  MIPIM 2018’de Türkiye, 250 kuruluş ve 700 kişilik temsiliyetle çıkarma yapacak. 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak emlak fuarı gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları buluşturacak. 

ProPlan, MIPIM 2018 Fuarı'nda Türkiye'yi temsil edecek!

ProPlan Proje Yönetimi, 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında Türkiye'yi temsil edecek birkaç kurumdan biri olacak...

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

Çinli SCPG, Türk markalarını yatırıma davet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Çin’in en büyük alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarından biri olan SCPG, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC Fuarı’na Türk markalarını Çin’de mağaza açmaya davet ettiğini bildirdi.

OASIS Designer Outlet’e Fransa’da büyük ilgi!

NUROL GYO’nun 2017 yılı ilkbaharında hizmete açacağı, Türkiye'nin ilk Designer Outlet'i OASIS, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en önemli perakende fuarı MAPIC 2016’da yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü..

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kazlıçeşme Büyükyalı projesi 4 mahalle bir semtten oluşuyor!

CANNES'daki (Fransa) gayrimenkul fuarı MIPIM'de Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur'la stantları gezerken "Büyükyalı" projesinin tanıtıldığı bölüme girdik. Akbalık, ilk kez MIPIM'de vitrine çıkardıkları projeyi anlatmaya başladı:

fransa mapic fuarı Haberi

fransa mapic fuarı



Türkiye temsilciliğini 2006 yılından bu yana Alkaş’ın üstlendiği dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı olan Mapic, bu yıl da sağladığı imkanlarla Türk yatırımcı ve iş adamlarının yüzünü güldürdü.


Bu yıl 19.su gerçekleşen dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic, 13-15 Kasım tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde yapıldı. Katılımın ve ilginin her yıl arttığı Mapic fuarına bu yıl 70 ülkeden 8300 ziyaretçi katılırken, katılan 2400 perakendecinin 400’ü ilk kez katılım gösterdi.  


Alkaş’ın 2006 yılından bu yana Türkiye temsilciliğini yürüttüğü Mapic’e, bu yıl katılan ülkeler arasında ise Türkiye katılımcı sayısıyla ilk onda bulunuyordu. Türkiye’den Mapic’e 101 firma 300 temsilcisiyle katılırken, Emaar Türkiye, Saf GYO, Dumankaya İnşaat, Rönesans, Öncüoğlu + ACP Mimarlık ve Simit Sarayı da standla katılım gösterdi. Aynı zamanda, Mapic...