28 / 04 / 2024

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.



Uluslararası gayrimenkul sektörü ve paydaşları dünyanın en önde gelen gayrimenkul fuarı olan ve Türkiye temsilciliğini Alkaş’ın üstlendiği MIPIM’de buluşacak. Salgın sürecinden sonra normalleşmeyle beraber fiziki olarak Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan MIPIM fuarının bu yılki ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde açıklandı. MIPIM, aynı zamanda sektörün en prestijli ödül törenine de ev sahipliği yapıyor. 

Global gayrimenkul sektörü ve paydaşları salgın sonrasında normalleşmeyle birlikte yeniden yüz yüze olarak Cannes MIPIM Fuarı’nda bir araya gelecek. Alkaş’ın Türkiye temsilciliğiniüstlendiği, dünyanın en önde gelen gayrimenkul profesyonellerini ağırlayacak olan MIPIM Fuarı, 7-8 Eylül tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde hibrit şekilde yapılacak. 

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül de!

MIPIM Eylül versiyonu hedeflere erişebilmek ve strateji değerlendirmesi yapmak için gayrimenkul sektör liderleri ile tekrar yüz yüze iletişime geçme fırsatı sunacak ilk etkinlik olacak. Cannes şehrindeki gayrimenkul liderlerinin gövde gösterisine Alkaş’ın Türkiye temsilciliği ile Türkiye'den yoğun bir katılım gösterilecek. 

MIPIM fuarına katılımı kesinleşen toplam 25 ülke Türkiye’nin yanı sıra Birleşik Krallık, Fransa, Belçika, Almanya, Rusya, Polonya, Vietnam, Finlandiya, Danimarka, Singapur, İsveç, Hollanda, İspanya, Norveç, Gabon, BAE, İtalya, Lüksemburg, Macaristan, ABD, Portekiz, İsviçre, Brezilya, Avusturya olarak açıklandı. Fuar “Yeniden bağlantıya geçme ve stratejileri yeniden değerlendirme zamanı. Dalgayı yakalamayı beklemeyin” çağrısında bulundu. MIPIM, online platformda da konferanslara katılım ve networking fırsatı sağlayacak.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül de!

Tüm uluslararası emlak sektörlerinden en etkili oyuncular: yerel yönetimler, şehirler, yatırımcılar, geliştiriciler, mimarlar, otel grupları, sağlık yatırımları, turizm yatırımları, ofis, konut, perakende, sağlık, spor, lojistik ve endüstriyel, dünyanın lider emlak piyasası MIPIM'de buluşacak. Dünya çapında en fazla sayıda geliştirme projesine ve sermaye kaynağına rakipsiz erişime imkanı sağlayan MIPIM, ticari emlak değer zincirindeki tüm oyuncuları iki yoğun günde bir senelik iş için buluşturuyor. 

Cannes’da başta EMEA bölgesinden olmak üzere dünyanın her bölgesinden 10 bin gayrimenkul sektör lideri online katılımcılar gelecek. 

MIPIM fuarının bu seneki ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde oldu. Dünyanın öncü gayrimenkul fuarı MIPIM aynı zamanda sektörün en önde gelen isimlerinin jüride bulundukları, en prestijli ödül törenine de ev sahipliği yapıyor. 

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül de!

Fransa’nın Cannes şehrindeki MIPIM ana programında gerçekleştirilecek konferans ise İnsan, Gezegen ve Performans ve Verim temalarıyla düzenlenecek. İnsan başlığında kentsel mekanın bütün kullanıcılarının giderek artan entegre ihtiyaçlarının yanıtlanması üzerine odaklanılacak. Gezegen başlığında düşük karbonlu bir gelecek ve döngüsel bir ekonomi hayata geçirmek gündeme getirilecek. Verim odağında yerel ve ulusal olarak küresel seviyede finansal getiri elde etmek değerlendirilecek. 

“Hızlanın: ticaret ve ilişki kurma için ayrılmış 4 gün” çağrısıyla 15-18 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan MIPIM 2022 organizasyonunda ise GYODER liderliğinde İstanbul Çadırı kurulacak. Bu şekilde Türkiye’nin önde gelen sektörlerinden gayrimenkul sektörü ve paydaşlarının MIPIM etkinliğinde sinerji içinde bir araya gelecekleri bir otam oluşturulması planlanıyor. 

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül de!

Türkiye’den katılım gösterecek firmalar:  

BAKER MCKENZIE

HİSE

METRO

GYODER

ÇELEN

AGAS

ESAS

AAREAL

İNŞAAT - YATIRIM

AVRUPA OTOYOLU YATIRIM VE İŞLETME A.Ş.

Uluslararası katılımı kesinleşen firmalar:

Gayrimenkulden önemli katılımcılar: Gecina, Nexity, ICN, Skanska Commercial Development Europe, Bouygues Immobilier, CBRE, JLL and RICS 

Konaklama:  Accor, Intercontinental Hotels Group, TUI Hotels - Resorts, Prizma, Aranil and Covivio Hotels 

İnnovasyon:  Saint Gobain, Buildingminds, Kel Foncier, Drooms, Solaris Tende, Rebuilding Network, Nuvolo, ve OfficeRnD 

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül de!

ÖDÜLLER VE KATEGORİLERİ

EN İYİ KÜLTÜR - SPOR ALTYAPISI

EN İYİ SAĞLIK GELİŞTİRME

EN İYİ OTEL - TURİZM TESİSİ

EN İYİ ENDÜSTRİYEL - LOJİSTİK GELİŞTİRME

EN İYİ KARMA KULLANIM (MIXED USE) GELİŞTİRME

EN İYİ OFİS - İŞ GELİŞTİRME

EN İYİ YENİLENMİŞ BİNA

EN İYİ KONUT GELİŞTİRME

EN İYİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ

EN İYİ ŞEHİR PROJESİ

EN İYİ FUTURA PROJESİ

EN İYİ FUTURA MEGA PROJESİ

MIPIM 2021, 7-10 Haziran'da!


Geri Dön