19 / 05 / 2024

Fransa Saint Jules Katolik kilisesi

Fransa Saint Jules Katolik kilisesi

Fransa'nın Logwy kentinde bulunan asırlık bir kilisenin, boş kaldığı gerekçesiyle 190 bin Euro bedelle satışa çıkarıldığı açıklandı.

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Almanya, Fransa ve Türkiye'de asgari ücret ne kadar?

Türkiye'de 2022 yılında ödenecek asgari ücretin belli olmasından sonra gözler diğer ülkelere çevrildi. Peki Almanya, Fransa ve Türkiye'de asgari ücret ne kadar?

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

Fransa'da hangi konutların kiralanması yasaklanıyor?

Fransa’da aylardır gündemden düşmeyen ve tartışmalara neden olan iklim yasa tasarısı, 20 Temmuz tarihinde önce Senatoda, ardından Ulusal Mecliste onaylandı.

Fransa'daki hayırseverlerden Suriye'ye 539 konut bağışı!

Fransa Strazburg Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Strazburg Din Hizmetleri Ataşeliği ve bağlı dernekler tarafından Suriye'ye 539 konut bağışı gerçekleştirildi.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullara inşaat engeli!

Fransa'da Müslümanların açmak istediği okullar, "ayrılıkçılık" ve yabancı ülkelerle bağlantılı olmakla" suçlanırken dünyada 539 Fransız okulu mevcut. 

Fransa'daki Notre Dame Katedrali'nin restorasyonuna hala başlanamadı!

Fransa'nın başkenti Paris'te 15 Nisan 2019 tarihinde çıkan yangında zarar gören Notre Dame Katedrali'nin restorasyonuna hala başlanamadı...

Nef Saint Marks Place projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Nef imzasıyla New York'ta hayata geçirilen Nef Saint Marks Place projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Nef Saint Marks Place satışa çıktı!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef'in Saint Marks Place projesi bugün itibariyle satışa çıktı. 

Fransa'da yalıtımı olmayan eve kira artışı yapılamayacak!

Fransa'da yürürlüğe giren yasa ile yalıtım seviyesi F ve G olan evlerde kira artışı yapılamayacak. 

Fransa Saint Jules Katolik kilisesi Haberi

Fransa Saint Jules Katolik kilisesi

Fransa'nın kuzeydoğusundaki Logwy kentinde asırlık bir kilisenin, boş kaldığı gerekçesiyle 190 bin Euro bedelle satışa çıkarıldığı açıklandı.

Yerel France Bleu Lorraine radyosundaki habere göre, 1911-1913 yıllarında inşa edilen Saint-Jules Katolik kilisesinin satılmasına karar verildi.

Haberde, uzun yıllar bölgede bulunan iş adamlarınca giderleri karşılanan kilisenin, son yıllarda boş kaldığı, iş adamlarının ilgisizliği sonrası cemaatin de gelmemesi sebebiyle asgari giderlerinin karşılanamadığı belirtildi. Nancy Başpiskoposluğunun kilisenin satışı için işlemlere başladığı bildirildi.

190 bin euro bedelle satılığa çıkarılan tarihi binanın loft tipi bir konut veya çok sayıda apartman dairesi şeklinde kullanılabileceği, çok amaçlı etkinliklere ev sahipliği yapabileceği belirtildi.

Belçika ve Lüksemburg sınırında bulunan Lorraine bölgesinde son yıllarda kiliseye olan ilginin azaldığı belirtilen haberde, bölgede 20 civarında kilisede düzenli ayin düzenlenebildiği, çok sayıda kilisenin ilgisizlik sebebiyle asgari ihtiyaçlarını...