05 / 05 / 2024

fransız işadamları

fransız işadamları

Fransız Turizm Devi Fransız Clup Med Türkiye'ye yatırım yapma kararı aldı...

Ünlü Fransız jeolog Le Pichon'un öğrencileri yeni büyük depremler hakkında bilgi verdi!

Ünlü Fransız deprem bilimci Xavier Le Pichon'un öğrencileri, jeofizikçi Pierre Henry ve Romain Bousquet Türkiye'de meydana gelebilecek olan yeni  depremler ve aktif fay hatları ile ilgili açıklamalar yaptı. 

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fransız deprem bilimci peş peşe açıkladı! İstanbul depreminin şiddeti tam bu kadar olacak! Son dakika!

Fransız deprem bilimci ve jeofizikçi Xavier Le Pichon, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili analizlerini ve Türkiye genelindeki deprem tahminlerini açıkladı. Peş peşe açıkladı! İstanbul depreminin şiddeti tam bu kadar olacak! Son dakika!

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Fransız bankası BNP Paribas da TL işlemlerini durdurdu!

KBDDK tarafından işlem yapması yasaklanıp daha sonra serbest bırakılan üç yabancı bankadan biri olan Fransız BNP Paribas, uluslararası döviz piyasasında TL işlemlerini askıya aldı.

Fransız devi Gatwick'in hissesini 2.9 milyar sterline satın alıyor!

Fransız Vinci grubu, İngiltere'nin ikinci en işlek havalimanı olan Gatwick'in çoğunluk hissesini 2.9 milyar sterline (3.7 milyar dolar) satın alacağını açıkladı.

Foça'daki Fransız Tatil Köyü satışa çıkıyor!

İzmir Foça'da yer alan Fransız Tatil Köyü, bitişiğindeki orman arazisi ile birlikte özelleştiriliyor. Özelleştirilecek arazilerin toplam büyüklüğü 284 bin metrekare...

Meksika duvarının inşaatına Fransız inşaat devi Lafarge talip!

Fransız inşaat devi LafargeHolcim, duvar için gereken çimentoyu vermeye hazır olduğunu açıklayınca Fransa kamuoyu ayağa kalktı. LafargeHolcim Başkanı Eric Olsen "Biz Amerika'da da bir numaralı çimento üreten firmayız" dedi.

Suudi işadamlarından Türkiye'ye konut yatırımı!

Suudi işadamlarının gözü Türkiye'de. Rimall Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tataroğlu, ülkemize yaptıkları yatırımları ve yapacakları projeleri anlattı.

David Beckham, Fransız Rivierası’ndaki şatosunu 2.4 milyon dolara sattı!

İngiliz eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham, Fransız Rivierası’ndaki lüks şatolarını satılığa çıkardı. Çiftin vakit geçiremediği için maliyetinin çok altında satmaya karar verdi.

Foça'daki Fransız Tatil Köyü yeniden turizme kazandırılmalı!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden olan Fransız Tatil Köyü, Türk turizmine yeniden hizmet için görev bekliyor. İzmir'in Foça ilçesinde bulunan ve yıllardır atıl durumda olan eski Fransız Tatil Köyü'nün hali görenlerin yüreğini burkuyor.

Tahsin Tarhan: İşadamlarımız Rusya'da sahipsiz!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Rusya'da iş yapan Türk işadamlarının durumlarının gün geçtikçe kötüleştiğini belirterek, hükümete, "İşadamlarımızı sahipsiz bırakmayın" çağrısı yaptı.

fransız işadamları Haberi

fransız işadamları

Türkiye'de 10 yıl önce belirledikleri stratejileri anlatan Fransız Turizm Devi Fransız Clup Med Türkiye'ye yatırım yapma kararı aldı. Şirket ilk özel konseptini Belek'te...