06 / 05 / 2024

Frasee Place Anthill istanbul

Frasee Place Anthill istanbul

Daha önce World Travel Award Ödülü haberini paylaşmış olduğumuz, Frasee Place Anthill İstanbul'un dahil olduğu zincir grup Frasers Hospitality'nin dünya çapındaki tüm ödülleri saymakla bitmiyor.

Fraser Place Antasya açıldı!

Ant Yapı Fraser Place Antasya projesi 120 birimlik Fraser Place Anthill ile beraber 1+1 ve 2+1’lik toplam 200 birime erişiyor.

Ant Yapı'nın rezidanslarına Endonezyalı yönetici!

Otel yöneticiliği alanında bugüne kadar yer aldığı projelerle adını dünyaya duyuran Endonezyalı Cyril Warsono, Ant Yapı’nın Fraser Place Antasya ve Fraser Place Anthill Istanbul projelerinin yöneticiliğini üstlendi.

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 2,20 TL'ye sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Böylelikle Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20 TL’den hesaplanıyor.

Great Place to Work 2015’in en iyi işverenlerini açıklıyor!

Great Place to Work® Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini Mayıs ayında açıklayacak. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanacak listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip şirketler ödüllendirilecek.

Anthill Residence'tan Kadınlar Günü'ne özel Hanımeli Fasıl!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kadınlar Günü'ne özel bir etkinliğe imza atıyor.

Fraser Place Anthill İstanbul Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri ödülünü kazandı!

Fraser Place Anthill İstanbul, lüks otel sektöründe en iyilerinin değerlendirildiği ve mükemmeliyeti onurlandıran Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015 organizasyonu tarafından “Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri” ödülünü kazandı.

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 1,98'e sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kurunu 1,98’den sabitledi. Firma ayrıca 3 projesinde vade farksız ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Dünya Çapındaki Ödüllerin Sahibi: Frasers Hospitality!

Daha önce World Travel Award Ödülü haberini paylaşmış olduğumuz, Frasee Place Anthill İstanbul'un dahil olduğu zincir grup Frasers Hospitality'nin dünya çapındaki tüm ödülleri saymakla bitmiyor.

Anthill Residence en iyi apartman seçildi!

Ant Yapı'nın Bomonti'deki binası Anthill Residence'ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü. Anthill Residence en iyi apartman seçildi.

Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards'tan ödülle döndü!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, bu sene 21.si düzenlenen World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü.

Anthill'de kalan son 25 daire için kur 1.80'e sabitlendi!

Anthill Residence'de 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan standart yapısının yanı sıra esnek ve modüler planlama prensibiyle daireler birleştirerek 5+1'e kadar farklı daire tipleri elde edilebiliyor.

Fraser Place Anthill İstanbul , Türkiye’nin Önde Gelen Daire Konseptli Oteli ödülüne aday!

Fraser Place Anthill Istanbul, World Travel Awards’ ın Dünya Seyahat Ödülleri tarafından verilen “ Türkiye’ nin Önde Gelen Daire Konseptli Oteli ” ödülüne aday olarak seçildi...

Frasee Place Anthill istanbul Haberi

Frasee Place Anthill istanbul

Daha önce World Travel Award Ödülü haberini paylaşmış olduğumuz, Frasee Place Anthill İstanbul'un dahil olduğu zincir grup Frasers Hospitality'nin dünya çapındaki tüm ödülleri saymakla bitmiyor. Grubun ödülü 21 Ağustos gecesi, Atina'da , Divani Apollon Palace'ta, etkinliğe özel olarak düzenlenen gala sonunda törenle verildi. Uluslararası basında büyük ilgi gören gecenin yıldızı ödüllerin çoğunu alan Frasers Hospitality oldu.


Grubun layık görüldüğü uluslararası ödüller şunlar; Avruıpa'nın En İyi Servisli Apartman Markası, Macaristan'ın En İyi Servisli Apartman Markası, Orta Doğu'nun En İyi Servisli Apartman Markası, Avrupa'nın En İyi Servisli Apartmanı, Macaristan'ın   En İyi Servisli Apartmanı, Fransa'nın   En İyi Servisli Apartmanı, İskoçya'nı  En İyi Servisli Apartmanı ve Türkiye'nin  En İyi Servisli Apartmanı.


Tüm Fraser Place Anthill İstanbul ekibini, başta Genel Müdür Tarun Kalra olmak...