07 / 05 / 2024

Frasers Hospitality istanbul nerede

Frasers Hospitality istanbul nerede

Daha önce World Travel Award Ödülü haberini paylaşmış olduğumuz, Frasee Place Anthill İstanbul'un dahil olduğu zincir grup Frasers Hospitality'nin dünya çapındaki tüm ödülleri saymakla bitmiyor.

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.

Fraser Place Antasya'ya geldi!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi, Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor. Frasers Hospitality'nin hizmetleri arasında yok yok!

Antasya Residence için imza atıldı!

Antasya Residence projesi için konaklama grubu Frasers Hospitality ile anlaştı. Hali hazırda Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthiil Residence projesinde de faaliyet gösteren Frasers Hospitality, bundan böyle Antasya Residence'ta da 24 saat hizmet sunacak.

Frasers Hospitality, Antasya Residence ile anlaştı!

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor.

Antasya Residence Frasers Hospitality ile anlaşma yaptı!

TÜRKİYE pazarına Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence'ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta hizmet sunacak!

Türkiye pazarına Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 18 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin 2014 istanbul Markalı Konut Araştırması, kentin 34 bölgesinde bin 7 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

Legoland İstanbul'un temeli atıldı!

Legoland Discovery Centre istanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Sunar, Legoland Discovery Centre istanbul'un bu yılın yaz aylarında ziyaretçileriyle buluşmaya hazır olacağını söyledi.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Tayfun Döşkaya, TD Hospitality Consulting şirketini kurdu!

Turizm, perakende ve gayrimenkul geliştirme sektörünün tecrübeli ismi Tayfun Döşkaya’dan yeni girişim... Tayfun Döşkaya, 32 yıllık profesyonel iş hayatından sonra, ‘TD Hospitality Consulting “ adıyla Aylin Aysay’la birlikte kendi şirketlerini kurdular...

Frasers Hospitality istanbul nerede Haberi

Frasers Hospitality istanbul nerede

Daha önce World Travel Award Ödülü haberini paylaşmış olduğumuz, Frasee Place Anthill İstanbul'un dahil olduğu zincir grup Frasers Hospitality'nin dünya çapındaki tüm ödülleri saymakla bitmiyor. Grubun ödülü 21 Ağustos gecesi, Atina'da , Divani Apollon Palace'ta, etkinliğe özel olarak düzenlenen gala sonunda törenle verildi. Uluslararası basında büyük ilgi gören gecenin yıldızı ödüllerin çoğunu alan Frasers Hospitality oldu.


Grubun layık görüldüğü uluslararası ödüller şunlar; Avruıpa'nın En İyi Servisli Apartman Markası, Macaristan'ın En İyi Servisli Apartman Markası, Orta Doğu'nun En İyi Servisli Apartman Markası, Avrupa'nın En İyi Servisli Apartmanı, Macaristan'ın   En İyi Servisli Apartmanı, Fransa'nın   En İyi Servisli Apartmanı, İskoçya'nı  En İyi Servisli Apartmanı ve Türkiye'nin  En İyi Servisli Apartmanı.


Tüm Fraser Place Anthill İstanbul ekibini, başta Genel Müdür Tarun Kalra olmak...