15 / 05 / 2024

Frescobaldi cala di volpe otel

Frescobaldi cala di volpe otel

İstanbul Doors'u Ferit Şahenk'in sahibi olduğu D-ream'e satan Levent Büyükuğur, Avrupa'ya açıldı. Büyükuğur'un Londra'da açtığı Frescobaldi, Sardunya'nın ünlü Cala Di Volpe Otel'i ile işbirliği yaptı.

Gayrimenkul sektörü hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor!

2018 yılında gözlerin gayrimenkul sektörü üzerinde olduğunu söyleyen Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, sektörün 200 alt sektörü etkilediğini belirterek, "Bizim sektör hapşırsa diğer sektörler hasta oluyor" dedi.

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word Hand Business Gayrimenkul Danişmanlik Ithalat Ihracat Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aymen  Ben Mazouzı ve Davıd Maurıce Razon ortaklığında kuruldu. 

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Mimari Tasarım Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Çelik tarafından kuruldu. 

Di Bi Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Bi Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Bingöl tarafından kuruldu. 

Kepez ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Aralık'ta tamamlanıyor!

Türkiye’deki en yüksek puanla bu yıl ilk öğrencilerini alan ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Projenin Aralık'ta tamamlanması planlanıyor.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesinin inşaatına kadın eli değdi!

Türkiye'nin 3'üncü büyük hastanesi olan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatına kadın eli değdi. Projede mimar olarak görev yapan Seda Girişen Sömek, çalışma azmi ve disipliniyle herkesin dikkatini çekiyor.

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

Cala Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cala Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Şaf ve Altuğ Uğurola ortaklığında kuruldu. 

Erzincan Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi açıldı!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

Türk Telekom diğer şirketler gibi gayrimenkul satmıyor!

Türk Telekom Üst Yöneticisi Dr. Paul Doany, Türk Telekom'un diğer şirketler gibi gayrimenkullerini satmadığını ifade etti.

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Frescobaldi cala di volpe otel Haberi

Frescobaldi cala di volpe otel

Da Mario, Vogue, Anjelique ve Kitchenette’in de aralarında olduğu İstanbul’un popüler yeme, içme ve eğlence adreslerini Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D-ream’e satan İstanbul Doors’un kurucu ortaklarından Levent Büyükuğur, geçen yıl şarapları ve zeytinyağlarıyla ünlü Frescobaldi ailesiyle Londra’da İtalyan restoranı açmıştı.


Oxford Meydanı ile Piccadilly’yi birbirine  bağlayan Mayfair’deki Regent Street’te hizmete giren Frescobaldi birinci yılını kutlarken, kısa zamanda şehrin popüler adresleri arasına girmiş.


Londra’da Good Food Society’i kuran Büyükuğur, Sardinya’daki ünlü Hotel Cala di Volpe’i ile işbirliği yaptıklarını söyledi.


Cala Di Volpe Otel’in aşçıları ve garsonlarının Frescobaldi’nin menüsünden lezzetleri servis edeceğini söyleyen Büyükuğur, Londra’da da Türk mutfağından lezzetlerin yer alacağı Yosma adlı bir lokanta daha...