26 / 07 / 2024

fritöz ürünleri

fritöz ürünleri

“Dile Benden Ne Dilersen” mottosuyla mutfaklarda yeni bir dönemi başlatan De’Longhi Multifry ile pişen yemekler hem göze hem damağınıza hitap edecek.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egem Kavaklı tarafından kuruldu.

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Firutti İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firutti İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yıldız tarafından kuruldu.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Arçelik Gurme Fry az yağlı fritöz ailesinde ikinci üründe yüzde 50 indirim!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya dahil olan satın alınan ürünler içindeki en cazip fiyatlı ürün için tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde 50 indirim uygulayacak.

ŞOK Market çılgın kampanyasını duyurdu: Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak!

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında  Dijital Yağsız Fritöz 1.599 TL, Onvo Airfryer Manuel 1.649 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

Birleşim1 İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim1 İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Gürbüz tarafından kuruldu.

Saby İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saby İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayram tarafından kuruldu.

ŞOK’ta A’dan Z’ye indirim! TV ünitesi 799 TL’ye, yağsız fritöz 1.459 TL’ye, inverter klima 14 bin 299 TL’ye düştü!

ŞOK, büyük ilgi gören indirim kampanyasını bugün sonlandırıyor. Buna göre TV ünitesi 799 TL’ye, yağsız fritöz 1.459 TL’ye, inverter klima 14 bin 299 TL’ye düştü. İşte 29 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

fritöz ürünleri Haberi

fritöz ürünleri

Her kadın kendini mutfakta kanıtlamak ister ve bunun için ise çeşitliliği artırarak mutfakta fark yaratmak ister. De’Longhi’nin yepyeni ürünü ile mutfakta tek bir ürün kullanarak sınırsız tarifi hazırlamanız artık mümkün. Multifry ile bir ölçek yağ kullanarak dilediğiniz tarifi deneyecek, mutfakta ustalığınızı konuşturacaksınız.


Çoklu pişirme sağlayan De’Longhi Multifry ile patatesten risottoya, kuskustan pizzaya, güveçten pilava, yahniden türlüye, biftekten balık filetoya, kekten turtaya kadar farklı yemekler hazırlayabilir, alışılmış menülerin dışına çıkabilirsiniz. De’Longhi Multifry ile simit, lahmacun, tas kebabı gibi geleneksel Türk lezzetlerini de evinizde deneyebilirsiniz. 



En iyi pişirme performansı ile hem aparatlı hem de aparatsız olarak kullanım sunan De’Longhi Multifry sayesinde ekmek, browni, cookie gibi lezzetler ile misafirlerinizi ve kendinizi şımartabilirsiniz. Farklı atıştırmalık alternatifleri arıyorsanız istediğiniz kuru meyveler ile damak tadından ödün...