17 / 05 / 2024

Fsm 1453 İnşaat  adres 

Fsm 1453 İnşaat  adres 

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürbüz tarafından kuruldu.

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gültekin tarafından kuruldu.

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Group Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Baysal tarafından kuruldu.

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Metin Topcu ve Muhammet Ali Topcu ortaklığında kuruldu.

Aden 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Cihan Özkan ve Caner Şahin ortaklığında kuruldu.

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Muhammet Uygun tarafından kuruldu.

Fsm Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aymak ve Mücahit Aymak ortaklığında kuruldu.

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İlhami akdemir tarafından kuruldu.

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürbüz tarafından kuruldu.

1453 Konak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1453 Konak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli Akif Yarış ve İsmail Demir ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Fsm 1453 Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 1453 Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güdük tarafından kuruldu. 

Fsm 1453 İnşaat  adres  Haberi

Fsm 1453 İnşaat  adres 

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürbüz tarafından kuruldu.

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 3. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 4. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 5. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır,...