06 / 05 / 2024

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Yapsar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt İmalat İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapsar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt İmalat İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 800 bin TL sermaye bedeli ile İslam Keleş tarafından kuruldu.

Toyka İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toyka İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kaynar ve Sefa Toy ortaklığında kuruldu.

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Özay İhracat İthalat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay İhracat İthalat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aydın ve Engin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Fastel Gayrimenkul Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Fastel Gayrimenkul Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Aferdı tarafından kuruldu.

Sidra İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sidra İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Hendeş, Kamel Eddıne Labed ve Mohamed G.A.E. ortaklığında kuruldu.

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Eğitmen tarafından kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Ysf İstanbul İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf İstanbul İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ağaç tarafından kuruldu.

Rmdm Geri Dönüşüm Tekstil İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmdm Geri Dönüşüm Tekstil İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Mendıl tarafından kuruldu.

Clksteel34 İnşaat Emlak Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clksteel34 İnşaat Emlak Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Yaşli tarafından kuruldu.

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Haberi

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.


FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi konusu:
1. Yurt içinde ve yurt dışında İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...