17 / 05 / 2024

FSM Köprüsü gişe kapatma

FSM Köprüsü gişe kapatma

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, OGS ve HGS Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle 4 gişeyi kaldırma çalışmaları saat 01.00 itibariyle başladı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

1915 Çanakkale Köprüsü'nün ayakları 143 metre yüksekliğe ulaştı! 

Çanakkale Boğazı’nda yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 318'er metre olacak iki ayağın 15. blokları yerleştirilerek 143 metre yüksekliğe ulaşıldı. 1915 Çanakkale köprüsünün uzunluğu 3 bin 563 metre olacak...

Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı!

Dünyanın en uzun açıklığa sahip olan çift katlı asma köprüsü, Çin’in Hubei eyaletinin başkenti Wuhan’da önceki gün açıldı.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Kamyon sürücüleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde eylem yaptı!

Yavuz Sultan Selim (YSS) Köprüsü nakit gişeleri nedeniyle oluşan kuyruğa isyan eden ağır vasıta sürücüleri, otoyolu trafiğe kapattı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses şikayeti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiğe açıldı. İstanbullu boğazın yeni gerdanlığını çok sevdi. Ancak ‘Beyaz Türkler’ bu durumu hazmedemedi. ‘Çok ses geliyor rahatsız oluyoruz. Arılar bile kaçıyor’ dedi.

İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir il örgütünün düzenlediği bayramlaşma töreninde müjdeyi verdi. Başbakan Yıldırım, İzmir'e Sultan Alparslan Köprüsü'nü de yapacaklarını söyledi.

Osmangazi Köprüsü gerçeği!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugün köşesinde "yeter söz milletin" bölümüne yer verdi. İşte Yalçın Bayer'in "Osmangazi Köprüsü gerçeği" başlıklı yazsı...

ASELSAN, Körfez Geçişi Köprüsü'ne gişe alanlarından birini kurdu!

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi şirketlerinden ASELSAN, körfez geçişi süresini 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'ne Türkiye'nin en büyük gişe alanlarından birini kurdu.

Ordu Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme restore edilecek!

Kültürel miraslarını gelecek nesillere aktarmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı Kestane Mahallesi’nde bulunan tarihi Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme’nin restorasyonu için çalışma başlattı.

FSM Köprüsü gişe kapatma Haberi

FSM Köprüsü gişe kapatma

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülüp ihale edilen proje kapsamında bir süre önce dört gişe kapatılarak bu bölüme, sürücülerin şerit değiştirmeden geçiş yapmalarını ve OGS ya da HGS kullanan sürücülerin aynı yolu kullanmasına olanak sağlayacak konstrüksiyonlar yerleştirilmişti. Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi adı verilen uygulama kapsamında yapılan konstrüksiyonlara OGS ve HGS algılayıcılar yerleştirilmişti. Sistemin test çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanmasının ardından1,2,3 ve 4 numaralı gişelin kaldırılma işlemleri 25.01.2015 saat 01.00 itibariyle başladı. Köprü üzerinde çalışmaların yapılacağı 4 gişeye giden yollar yol ekipleri tarafından ışıklı uyarı levhaları ve bariyerlerle kapatıldı. Ekipler sürücüleri yanlış yönlendirmesini önlemek için çalışmaların yapılacağı turnike üzerindeki ve yol üzerinde ki levhaları kaldırdı. Sürücüler trafik uyarı levhalarıyla 6,7,8,9,10 ve 11 numaralı gişelere yönlendirildi. OGS ve...