14 / 05 / 2024

FSM köprüsü neden pembe

FSM köprüsü neden pembe

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla her yıl olduğu gibi pembe renkle ışıklandırıldı. Yarın da yürüyüş yapılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Septimius Severus Köprüsü restorasyonu tepki çekti! 

Gaziantep'teki Septimius Severus Köprüsü’ne yapılan onarım tepkilere neden oldu. Restorasyon yapılması beklenen tarihi yapı fayanslanmış bir şekilde onarıldı.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Osman Gazi Köprüsü neden kavisli yapıldı?

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde son tabliye dün törenle konuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dev köprünün adının Osman Gazi olacağını açıkladı.Köprü sağa kavisli şekilde dizayn edildi.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde halat neden koptu?

Karayolları Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Köse, Yalova'da geçen ay Körfez Geçiş Köprüsü'nde meydana gelen halat kopmasıyla ilgili açıklama yaptı..

Boğaziçi Köprüsü'ndeki gişeler bu yıl kaldırılacak!

FSM’den sonra İstanbul’da trafik sorununu çözmek için Mahmutbey, Boğaziçi Köprüsü ve Çamlıca’da da gişeler bu yıl kalkacak, serbest geçiş ücret toplama sistemine geçilecek..

FSM Köprüsü'ndeki ücret toplama sistemi tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 25 Ocak 2015'te Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki trafik akışının bugün saat 16.30'dan itibaren normale döneceğini açıkladı.

Körfez Geçiş Köprüsü konut projelerini artırdı!

Körfez Geçiş Köprüsü 'nün ayaklarının bulunduğu bölgeler inşaat fiyatlarının artmasına neden oldu. Mesafeyi oldukça kısaltacak köprü nedeniyle bölgelere İstanbul inşaat firmaları da yatırım yapmaya başladı

FSM Köprüsü'nde 4 gişe çalışma nedeniyle trafiğe kapatıldı!

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, OGS ve HGS Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle 4 gişeyi kaldırma çalışmaları saat 01.00 itibariyle başladı.

FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak!

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle FSM Köprüsü'nde gişeler eksik çalışacak.FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak.

FSM Köprüsü'nde çalışma yapılacak!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde çalışma nedeniyle 25 Ocak'tan 8 Şubat'a kadar 4 gişe kapatılacak, trafik OGS ve HGS ortak şerit olmak üzere 6 gişeden sağlanacak.

FSM Köprüsü'nden tren geçişi de olacaktı!

İstanbul'un 3. Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü için tasarlanan tren geçişi; 1979 yılında 2. Köprü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü için tasarlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

FSM Köprüsü'ndeki çalışma başladı!

"Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinin Büyük Onarım ve Yapısal Takviyesi" çalışmaları kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki "kedi yolları"nın imal edilmesi için 15 Aralık'a kadar sürecek Asya-Avrupa yönü sağ şeritteki çalışmalar başladı.

FSM köprüsü neden pembe Haberi

FSM köprüsü neden pembe

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüleri, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekmek amacıyla pembe renkle ışıklandırıldı.


Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER), Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı olan ekim boyunca erken tanının öneminin altını çizmek, farkındalık yaratmak ve daha çok sayıda insana ulaşmak için yürüttüğü bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.


Bu kapsamda, Boğaziçi ve FSM köprüleri saat 19.30 itibarıyla pembe ışıklarla aydınlatıldı. Köprüler, saat 22.00'ye kadar pembeye bürünecek.


Etkinlikler çerçevesinde yarın da saat 15.00'te Caddebostan'da meme kanseri yürüyüşü yapılacak. Bebek Parkı'nda da bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirilecek. Memeder Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erkin Arıbal, 22 Ekim'de Koç Üniversitesi'nde konferans...