14 / 05 / 2024

fsmde bskım çalışmaları başladı mı

fsmde bskım çalışmaları başladı mı

FSM Köprüsü'nde bugünden itibaren Ocak sonuna kadar sürecek olan onarım çalışması başladı. Çalışmalar kapsamında "kedi yolları" yapılacak.Açıklamada, sürücülerin yoldaki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiği bildirildi.

Kahramanmaraş Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yıkım çalışmaları devam eden kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından 6 mahalleyi kapsayan Merkez Kentsel Dönüşüm projesinde tespit ve ölçüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalarda Nevşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü ekipleri de kontrollerini sürdürüyor.

Yüreğir Kışla 2. Etap'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesi 2.etap kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Çelikcan: "2. etap kentsel dönüşüm çalışması ön protokolü imzaladık. Çalışmalar başladı." dedi.

Akyazı Stadı'nda çatı yapım çalışmaları başladı!

Trabzon'un yeni mabedi Akyazı Stadı'nda çatı yapım çalışmalarına başladı. 41 bin kişi kapasiteli stadın projesinden sorumlu yönetici Erol İbrahimağaoğlu, kaba inşaatın yüzde 98'inin tamamlandığını belirtti.

Mersin Kızkalesi tanıtım çalışmalarıyla turist sayısını arttıracak!

Mersin'in önemli tarihi miraslarının başında gelen ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne de giren Kızkalesı'ne, tanıtım çalışmalarının da etkisiyle daha fazla turist gelmesi bekleniyor.

Keleş Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, geyve ve Pamukova ilçelerine hizmet verecek Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarının başladığını açıkladı.

Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen 'Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tespit ve ölçüm çalışmalarına başlandı. Bölgede, hak sahiplerine ait konut, arsa, işyeri ve diğer müştemilatın tespit ve ölçüm çalışmalarına başladı.

Nevşehir dönüşüm projesinde ölçüm çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ‘i’nde tespit ve ölçüm çalışmalarına başlandı. TOKİ ile yapılacak görüşmeler ışığında, hak sahipleri ile görüşmeler başlayacak.

Canik Yeni Mahalle'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı'ndan sonra Yeni Mahalle'de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

Canik kentsel dönüşümde yıkım çalışmaları devam ediyor!

Canik Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz'in en büyük dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı'ndan sonra Yeni Mahalle'de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

Canik'te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı’ndan sonra Yeni Mahalle’de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

İzmit'te imar yolundaki binaların yıkım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi sınırları içerisinde bulunan, imar yolunda kalan ve şehir estetiği açısından görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Özellikle, 'Kültür Yolu Projesi' kapsamında Kale çevresindeki kamulaştırma, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

fsmde bskım çalışmaları başladı mı Haberi

fsmde bskım çalışmaları başladı mı


FSM Köprüsü'nde bugünden itibaren Ocak sonuna kadar sürecek olan onarım çalışması başlıyor. Çalışmalar kapsamında "kedi yolları" yapılacak


"Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprülerinin Büyük Onarım ve Yapısal Takviyesi" çalışmaları kapsamında FSM Köprüsü'nde "kedi yolları" imal edilecek. Çalışmalar, 17 Ekim-15 Aralık'ta Asya-Avrupa yönü sağ şeritte, 16 Aralık-30 Ocak'ta da Avrupa-Asya yönü sağ şeritte yapılacak, diğer şeritler araç trafiğine açık olacak.


İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Karayolları Genel Müdürlüğü I. Bölge Müdürlüğü tarafından kontrolü yapılan ve yüklenici firmaca yapımı devam eden "Boğaziçi ve FSM Köprülerinin Büyük Onarım ve Yapısal Takviyesi" çalışmaları kapsamında FSM Köprüsü'nde kedi yolları imal edileceği belirtildi.  


Çalışmaların, FSM Köprüsü'nde 17 Ekim ile 15 Aralık arasında Asya-Avrupa yönü sağ şeritte, 16 Aralık ile 30 Ocak  arasında da Avrupa-Asya yönü sağ...