05 / 05 / 2024

FTK İnşaat İBB yapım ihalesi

FTK İnşaat İBB yapım ihalesi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Yol Bakım Ve Onarım Müdürlüğü 2014/55314 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Başaran ve Hakan Terzi ortaklığında kuruldu.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Hocaoğlu tarafından kuruldu. 

Lidya Bb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lidya Bb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Berkan tarafından kuruldu.

Bb Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Berkay Bozbek imzasıyla kuruldu.

Med Engelli Güvenliği Yapı İnşaat Tıbbı Cihazlar Bilgisayar Matbaa Teks. San. ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Engelli Güvenliği Yapı İnşaat Tıbbı Cihazlar Bilgisayar Matbaa Teks. San. ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erdal Durmuş tarafından kuruldu.

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Ferhat Bulut tarafından kuruldu.

Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’taki hastanesinin imar planı değişti!

İmar mevzuatında emsali olmayan özel uygulama Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’ta diktiği bina için yapıldı. İBB Meclisi’nden bir ay önce onay alan bina ‘özel hastane’ olacak…

FTK İnşaat İBB yapım ihalesi Haberi

FTK İnşaat İBB yapım ihalesi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Yol Bakım Ve Onarım Müdürlüğü 2014/55314 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası İhale İşleri Müdürlüğü M. Nezihi Özmen Mahallesi Kasım Sokak No:62 Kat:4 Merter İstanbul adresinde gerçekleşen ihaleye onbir firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 7.144.740,40 TRY olan ihaleye giren dokuz firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. Anadolu Yakası 6. ve 8. Bölge Ana Ulaşım Yollarında baca-ızgara revizyonu, yükseltme ve deplase, yağmursuyu kanal yapım işi için açılan ihalede sınır değer 3,037,030,00 TRY olarak belirlendi. 

En yüksek teklifin 5.222.175,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 3.518.307,00 TRY verildi. FTK İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED...