27 / 04 / 2024

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat iletişim

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat iletişim

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi, Burhan Başalma tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Yıldırım Caddesi'nde kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Cenbay İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenbay İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Bay tarafından kuruldu.

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Amanet tarafından kuruldu.

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Değer tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç Plastik Metal Hırdavat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Ragos Grup Makina Metal Hırdavat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ragos Grup Makina Metal Hırdavat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kiraz Erkoç tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Svc İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svc İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Irmak tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Çalmandalı1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalmandalı1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vefa Çalmandalı tarafından kuruldu.

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat iletişim Haberi

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat iletişim

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi, Burhan Başalma tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Firma her türlü metal imalatı yapabilir 2-Firma her türlü metal talaş,dograma atölyeleri aça bilir 3-Firma her türlü metal ve metal profil toptan alım satımı yapa bilir 4-Firma her türlü metal torna ve boru çekme atölyeleri kura bilir 5-Firma pirin,bakır,aliminyum,demir ve vb.ürünlerin toptan satışını yapa bilir 6-Firma her türlü hırdavat malzemeleri toptan satışı yapa bilir 7-Firma her türlü hırdavat malzemeleri imalatı yapa bilir 8-Firma her türlü matkap,anahtar,soket,vb.ürünleri imal eder ve sata bilir 9-Firma her türlü hırdavat malzemeleri ithalat ihracatını yapa bilir 10-Firma konusu ile ilgili her türlü gayri menkul alıp sata bilir...