09 / 05 / 2024

FU Gayrimenkul çalışanları

FU Gayrimenkul çalışanları

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, FU Gayrimenkul’e, şirket içinde yüzde 50-50 kadın ve erkek dağılımı nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Emlak sektörü çalışanları hedeflerini nasıl belirlemeli?

Gayrimenkul danışmanı Onur İrtem, emlak sektörü çalışanları için tavsiyelerde bulundu. Sektör çalışanlarına, ilk önce kendilerine bir sistem ve model bulmaya çalışmalarını ve kendilerini motive edecek olan sebepleri keşfetmelerini söyledi...

Akfen GYO İBİS Eskişehir'i sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), koronavirüs salgınına karşı kahraman gibi görev yapan sağlık çalışanları için otelinin kapılarını ücretsiz olarak açtı.

Experium Gayrimenkul, sağlık çalışanlarına bedelsiz hizmet verecek!

Experium Gayrimenkul, koronavirüs sebebiyle sağlık çalışanlarına şirketin tüm hizmetlerini bedelsiz sunacak...

Ev arayan sağlık çalışanlarına gönüllü gayrimenkul danışmanlığı!

Gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye, koronavirüs salgını sebebiyle evine gidemeyen ve otellerde konaklayan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla, gönüllü konut danışmanlığı yapacak...

THY çalışanlarına özel konut projesi!

Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'dan arsa aldı. Söz konusu alanda yeni konut projesi geliştirilecek ve THY çalışanlarına satılacak...

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Gayrimenkul alırken dikkat!

FU Gayrimenkul, Taşınmaz Risk Analizi ile alıcıyı koruyan profesyonel bir destek sunarak bireysel alıcının güvenle gayrimenkul almasınayardımcı oluyor.

Coldwell Bodrum çalışanları Bodrum'da buluştu!

oldwell Banker, gayrimenkul profesyonellerini ve sektöre yeni giren çalışanlarını Bodrum Güvercinlik Mahallesi'ndeki Titanic Deluxe Otel'de bir araya getirdi.

FU Gayrimenkul 1.2 milyon ipotek işlemini gerçekleştirdi!

'Liderliğin Tapusu Bizde’ sloganıyla çalışmalarına devam eden FU Gayrimenkul, bugüne kadar 1,2 milyonu aşan ipotek işlemini başarı ve güvenle yaptı.

FU Gayrimenkul'den kadın istihdamına destek!

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, FU Gayrimenkul’e, şirket içinde yüzde 50-50 kadın ve erkek dağılımı nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

Balance Güneşli'de çalışanlar için Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'ye A Plus bir ofis inşa eden Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik “Yaşam Sokağı” oluşturuldu. Kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektörünün önemli isimlerinden Sonae Sierra Reval'e teslim edildi.

FU Gayrimenkul'den tapuda online girişim!

2005 yılından günümüze 800 binden fazla ipotek işlemi gerçekleştiren FU Gayrimenkul, saglamtapu.com adlı girişimiyle emlak alımlarında son tüketiciye danışmanlık sağlıyor.

FU Gayrimenkul çalışanları Haberi

FU Gayrimenkul çalışanları

FU Gayrimenkul, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen; çalışma hayatında toplumsal cinsiyet eşitliğinin geliştirilmesi çalışmaları kapsamında, iş yaşamının tüm kesimlerinde bilinç ve duyarlılığın artırılması amacıyla her yıl düzenli olarak verilen  Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülleri Töreni’nde  Teşekkür Belgesi’ne değer bulundu.


Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul, Çalışma Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülleri Töreni’nden ‘Teşekkür Belgesi’ ile döndü.


FU Gayrimenkul’e ‘Teşekkür Belgesi’ni, uzmanlık gerektiren iş ve işlemlerinde kadın istihdamında yüzde 57, karar alma mekanizmasında ise yüzde 46'lık kadın yönetici oranı getirdi. Bu rakamlarla Türkiye ortalamasının üzerinde olan FU Gayrimenkul; işe alım süreçlerinde yaş, bedensel engeller, etnik köken, cinsiyet, ırk, renk, din, medeni hal, cinsel tercih ya da algılanan farklar ayrımı yapmadığını bir...