04 / 05 / 2024

Fuar İzmir adres

Fuar İzmir adres

Başak Yasemin Arel, açıldığı günden beri tartışma konusu olan Fuar İzmir için, “Buraya harcanan 900 milyon lirayla İzmir’in ulaşım, alt yapı ve geri dönüşüm gibi sorunları çözülürdü” diye konuştu

Fuar İzmir'de neler var?

İstihdam ve turizm alanında İzmir’e önemli katkı sağlaması beklenen ve maliyeti 1 milyar lirayı bulan Fuar İzmir, önceki gün yapılan törenle kapılarını dünyaya açtı. Peki Fuar İzmir'de neler var?

Fuar İzmir'e tam not!

Fuar İzmir’i ‘ihtişamlı’, ‘gurur verici’, ‘çok büyük’ ve ‘rahat gezilebilir’ olarak tanımlayan katılımcılar, böyle bir yatırıma imza attığı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Evora İzmir adres!

Evora İzmir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

İstanbullu, İzmir’e ev almaya gelecek!

27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında, Fuar İzmir’de kapılarını açacak olan İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

İZWOOD 2017'ye Fuara Peli Parke’de katıldı!

İzmir’de gerçekleşen İZWOOD 2017 Fuarı 8-12 Nisan tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlendi. Fuara Peli Parke’de katılım gösterdi.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED Raporu'na gerek yok!

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de, ESBAŞ istasyonu ile Fuar İzmir arasında yapmayı planladığı 2,2 kilometre uzunluğundaki monoray projesi ÇED'in gerekli olmadığına karar verdi.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

Mahall Bomonti İzmir adres bilgileri!

12 blok şeklinde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesi 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari birimden meydana geliyor. Mahall Bomonti İzmir adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuar İzmir adres Haberi

Fuar İzmir adres

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentte alt yapı eksiklikleri, geri dönüşüm sorunu ve ulaşım gibi yıllardır çözüm bekleyen sorunlar dururken, 900 milyon liralık bütçeyi "Fuar İzmir" projesine harcamasına Ekinoks İzmir Çevre ve Kültür Derneği Başkanı Başak Yasemin Arel tepki gösterdi. Arel, 1937 yılından beri hizmet veren İzmir Enternasyonel Fuar alanının bugüne kadar uluslararası anlamda sadece "Marbel" fuarına ev sahipliği yaptığını, mevcut yapısıyla kültürpark alanının fuar ihtiyacını rahatlıkla karşıladığını savundu. 


"O paraya metro biterdi" 


Fuar İzmir projesine ayrılan bütçeyle, İzmir'in yıllardır kanayan yarası olan ulaşım, alt yapı ve geri dönüşüm sorunlarının çözüme kavuşacağını belirten Arel, "900 milyon lira ile Narlıdere- Üçyol (Fahrettin Altay), BucaÜçyol, Garaj-Halkapınar ve Evka3- Bornova-Manavkuyu-Halkapınar metro hattı kolaylıkla bitirilebilirdi. Böylece bu 4 hattın belediye otobüsleri de trafikten çekilirdi. Bu semtlerde yaşayan...